S úgy hogy közben az árfolyam nem esett be. Mondtam hogy nem megy a vonat addig amíg a régi benn van. Ez érthető, az új vezetés miért repitene a magasba a céget ha a legnagyobb régi tulaj nem működik kozre. Jó lesz ez nagyon :)
Minden héten ujabbnal újabb jo hírek jönnek, szépen felépített buli ez amiből sokan kimaradnak mert azt hiszik tömés megy! Hónap végére majd ha 500 lesz, akkor is ketten ugyanúgy lebeszélni mindenkit, vajon miért?
Jövőhet rövid hét, amúgy meg ez az Ati meg a varnyuka vmi régi haragos az látszik. Én is írtam levelet néhány napja mint anno hali, s azt írták hogy amit a vg.hu írt az nem kamu. Szóval a java majd csak most jön! De hát én 5 forintnál is ezt mondtam. Na joccakat!
Egy ilyen papírnak,ami karantenban volt es elkülönítve már csak a tiszta helyzetbe jutása hatalmasa lépés. Felre értés ne essék nem azt mondom ez bomba cég,de ,mint láthatjuk nem azok a cégek futják a nagy százalékos nyerőket ,akik durvan termelik a profitot,hanem azok akik,megmenekülnek a csőd széléröl. Mint pl. Est média.....
Set Group Nyrt. - Real-Estate Kft.