A házunkból, egy idős lakótárs megkért, hogy nézzek utána az 1995-ben vásárolt
HB WESTMINSTER II. részvényeinek.
Soha életemben nem láttam még ilyesmit, de ha már van Internetem, miért ne tennék szívességet.
Két lapból áll: Az első a 100db. 1.000.-Ft.-ról szóló törzsrészvény, a második 11db. osztalékszelvény, illetve 1db. szelvényutalvány.
Próbálkoztam a HB WESTMINSTER honlapját megkeresni a google keresőben, de csak cikkeket találtam, hogy felszámolták, vagy mi. Letöltöttem egy kézikönyvet is de nekem ez az egész „kínai”.
Ha valaki ismeri ezt a részvényt, kérem, csak annyit írjon meg, hová, vagy kihez forduljon a szomszéd néni. Gondolom, ki szeretné váltani…
Nagyon köszönöm a segítséget a szomszéd néni nevében.
Valamint, a magam nevében is, hogy ilyen rendesek vagytok...
Boldog új esztendőt kívánok !!!
Nusa
Arago lett a papírból a fizikai HBWII-vel jó lenne minél hamarabb beballagni az aragohoz Bartók Béla utca vége Griff hotel, mivel azok már érvénytelenek és kérdés, hogy mikor jár le az idő ami után 0-t fognak érni. Szóval pick up the phone...
Ez egy Leisztinger féle okosság volt, ahol sok ember kárpótlási jegyét "szedték el" és adtak helyette HB Westminster részvényt úgy, hogy a céget pár milkás tulajdonrésszel irányították.
Szerintem az Arago nevű cég körül kéne érdeklődni, hogy mi a csöcs van ezzel a papírral. Ők talán tudnak valamit.
Segítséget szeretnék kérni !!!
A házunkból, egy idős lakótárs megkért, hogy nézzek utána az 1995-ben vásárolt
HB WESTMINSTER II. részvényeinek.
Soha életemben nem láttam még ilyesmit, de ha már van Internetem, miért ne tennék szívességet.
Két lapból áll: Az első a 100db. 1.000.-Ft.-ról szóló törzsrészvény, a második 11db. osztalékszelvény, illetve 1db. szelvényutalvány.
Próbálkoztam a HB WESTMINSTER honlapját megkeresni a google keresőben, de csak cikkeket találtam, hogy felszámolták, vagy mi. Letöltöttem egy kézikönyvet is de nekem ez az egész „kínai”.
Ha valaki ismeri ezt a részvényt, kérem, csak annyit írjon meg, hová, vagy kihez forduljon a szomszéd néni. Gondolom, ki szeretné váltani…