biztos, hogy egy ilyen topikba írogatással kell töltened az év utolsó napját?
család, buli, malacsült, egy jó könyv vagy bármi.... mi a fenének orbánozol még ma is?
BUÉK inkább, legyen 2013 éved boldogabb és ne a múlton siránkozz! zárd le, szarni rá. (bocs)
miben akadályoz az a rossz helyre tett x, 5-10 év múlva mi leszel? vagy ha nem leszel... van kit szidni. Orbán meg Gyurcsány. jó magyar szokás szerint...
egyébként ez egy gazdasági oldal, annak a fóruma. milyen befektetésed van, mid van, mi a terved? talán a tandíjra valót megkereshetnéd...
Pampa barátunk szerint ha minden évben akár csak 1 azaz egyetlen jogászhallgatónak fizeti az állam a tanulmányait, akkor nincs tandíj, hanem az egyetlen embert leszámítva mindenki túl hülye a jogi pályához.
Szánalmas, amit csinálsz, pampa, és a legyomorúbb az egészben, hogy tudom, hogy nem agykárosult vagy, viszont akkor nem nagyon marad más lehetőség, mint hogy tudatosan, cinikusan manipulálod az embereket. Csak azt nem értem, mire jó neked ez az egész (persze ha fideszes vagy, akkor értem).
Amikor világos lett számodra, hogy a Mikulást, a Jézuskát, a Húsvéti Nyuszit csak kamuzták a felmenőid, akkor is így kiakadtál? Fűnek, fának hisztiztél, hogy SZÉLHÁMOSOK nevelnek? Ha jól sejtem nem. Persze az is lehet, ez a trauma hagyott Benned maradandót, aminek most az idejáró fórumozók isszák a levét.
Gondolj a politikusokra is úgy, mint akkor a szüleidre, hisz ők is csak a java(i)dat akarják. ;)
Ezek közt biztos találsz olyat amit el tudsz végezni.
Többet nem nézek ki belőled, de ezekből is simán tudod majd finanszírozni a tanulmányaidat.
Bár szerintem nem sok értelme van tanulnod, mert úgy sem fogod tudni használni a tudást semmire.
Amire Neked szükséged van (tökösség) azt nem tanítják az iskolákban. ;)
Törölt felhasználó2012. 12. 30. 12:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kik nem csaptak be a szavazatodért??????????????????? Mi ebben a játékban csak a balek szerepét töltjük be mert ügye az is szükséges a játék folytatásához.!!!
segítséget kérek!!