Topikgazda: matgab 2005. 09. 12. 14:40

RTL vs TV2 - Ütésváltás K.O. nélkül  

Ugrás a cikkhez
Szombat este nagy csatát vívott a két nagy kereskedelmi csatorna, a TV2 Ringgel szemben az RTL egész sor műsort felvonultatott, mint kiderült sikerrel. Az összehasonlításhoz hozzá kell tenni, hogy a maratoni TV2 Ring esetében természetes, hogy az egy percre jutó átlagos nézőszám alacsonyabb, mint egy másfél órás filmnél.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=58612
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
monster 2005. 09. 12. 16:06
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Azzal nincs gondom nekem sem, hogy van, aki mást néz, de hogy azoknál mérik elsősorban, és ebből a tévések levonják azt a konzekvenciát, hogy ezekre a műsorokra van a legnagyobb igény, és ezért folyamatosan ilyeneket adnak és csinálnak, azzal már inkább van bajom.
matgab 2005. 09. 12. 15:51
Előzmény: #5  matgab
Bocs, félreolvastam amit írtál, már látom, hogy hasonló a véleményünk...
matgab 2005. 09. 12. 15:49
Előzmény: #5  matgab
Meg szombat este amúgy is esküvőn voltunk, akkor nem othon voltam ( A Fahrenheit meg videora lett felvéve).
Amúgy a Goldról is lemondanék, ha nem lenne több Győzike és barátai...
matgab 2005. 09. 12. 15:48
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Arra nem gondoltál még mi, hogy a csajokkal együtt is lehet nézni a goldot? :)

Törölt felhasználó 2005. 09. 12. 15:42
Előzmény: #2  matgab
Tök jó, az ilyen nézettségi hírekre tudom, ha megjelenik egy topic, akkor matgab az aki ezekre reagál és az azért tök jó, mert utána én is mindig mondhatom a magamét.
Írod matgab, hogy a Goldot nézted szombat este. Látod. Te szombat esténként a Goldra rejszolsz - már bocsánat, ha ez sértő lenne - valaki meg mondjuk Győzikét néz. Neked ez, neki az. Nem nehéz ezt megérteni. És nem védem ezeket a műsorokat, csak a felháborodást nem értem sose. Valaki ezt szereti, valaki azt. Én se a Győzikét nézem, inkább rejszolok a Goldra...vagy a csajommal együtt nézzük...:) De ettől még elfogadom, ha valaki meg mást néz.
monster 2005. 09. 12. 15:33
Előzmény: #2  matgab
Ne olvasd el:)
Elég vicces azt olvasni, hogy x "műsort" nézték két és félmillióan (minden negyedik ember), de nem találkozom olyan emberrel egész héten, aki látta volna, de ezen röhögni kell, nem sírni. Önvédelemből:))

Szerintem ezeket a mérődobozkat elég khmm, egyszerű emberek tévéire szerelték fel, és az ő szokásaikat tükrözi legfeljebb, de hát ha ezt találják a legjobb mérőszámnak a tévék, mit lehet tenni?
matgab 2005. 09. 12. 14:43
Előzmény: #1  portfolio
Könyörgöm, ne legyenek ilyen cikkek, mert mindig csak sírva fakadok, ahányszor elolvasom!
A Fahrenheit volt az egyetlen nézhető műsor a hétvégén a SPORT 1-2 és a Gold kivételével...

Topik gazda

matgab
4 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek