Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 03. 18. 10:37

Rosszabbul élünk, mint Chuck Norris  

link :-)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 03. 28. 16:37
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
Gyurcsány lenne az Mszp Matuskája?
Törölt felhasználó 2006. 03. 28. 13:45
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
Mivel?
Törölt felhasználó 2006. 03. 28. 13:40
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
Fején találtam a szőget? Csend lett...
Törölt felhasználó 2006. 03. 28. 13:26
Előzmény: #39  allergia
A legnagyobb kár és fájdalom okozása a hatalom visszaszerzéséért. ezt egy anarhistáűnak magyaráznom kell? Matuska Szilvesztert is a jobb kreálta. Emlékszem, mekkora sajtója volt.
Törölt felhasználó 2006. 03. 28. 13:24
Előzmény: #39  allergia
"az esetleges magyarországi akciók célja a közélet szétzilálása és a hatalom tekintélyének aláásása. "

Hát ez marha jó! Azért meg különösen szarrá röhögöm magamat, hogy majd pont a szlovákok fognak itt nálunk destabilizálni. Utoljára ilyen viccet csak Hofi tudott leadni.
allergia 2006. 03. 28. 13:20
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
Attól félek, Chuck Norris lesz az áldozat!
Törölt felhasználó 2006. 03. 28. 13:18
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
Ezzel az ürüggyel tartják majd távol a pártszimpatizánsokat mindkét oldalon, s egyben témát is meghatározza a résztvevők részére?
Gyurcsányt vagy Orbánt robbantják majd fel?
Tippek?
Törölt felhasználó 2006. 03. 28. 12:26
"az esetleges magyarországi akciók célja a közélet szétzilálása és a hatalom tekintélyének aláásása. "

Megy ez nekünk magunktól is, nem kell segíetni.
Törölt felhasználó 2006. 03. 28. 12:24
Mi a fenének akarna egy külföldi csoport is itt robbantgatni pártgyűléseken? Ez itt nem London... nem pazarolnak ránk egy gramm robbanószert sem - de ha mégis, azt nem párthovatartozás alapján teszik majd.
Törölt felhasználó 2006. 03. 28. 12:19
Előzmény: #34  Törölt felhasználó
Az elmúlt napokban a magyar titkosszolgálat hivatalos értesítést kapott arról, hogy külföldi bűnözői csoportok a magyarországi politikai helyzet destabilizálása szándékával robbantásokat kívánnak elkövetni az országban, a választási nagygyűléseken - jelentette be Gyurcsány Ferenc miniszterelnök rendkívüli sajtótájékoztatón az inforadio.hu jelentése szerint. Az esetleges robbantásokra a szlovák titkosszolgálat figyelmeztette Budapestet.

Törölt felhasználó 2006. 03. 24. 19:03
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
Kiadva!
Törölt felhasználó 2006. 03. 24. 09:15
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
Kiadó 999 euróért április 1-2-3 napra egy Andrássy úti ház legfelső színtje panorámával a Hősök tere felé is. Internet, konyha és fűrdő használattal. Angol tolmács security + 1000Ft/ óra.
Törölt felhasználó 2006. 03. 22. 14:42
Előzmény: #31  Törölt felhasználó
Kedvencem az idei kampányban a következő cikk: Kokárdáért vert leányt a zsidó.. ( kuruc net)
Törölt felhasználó 2006. 03. 22. 13:59
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
Az a baj hogy ebben az országban a semmihez, csak a népbutításhoz értő politikusok próbálják irányítani az államot. Miért nem lehet közgazdasági szakemberekre bízni a gazdaságot, egészségügyi szakemberekre az egészségügyet, szakemberekre a mezőgazdaságot, az oktatást....? Miért kell a politikusnak mindenbe belekontárkodni?
Ja és nem kell minden évben feltalálni a spanyolviaszt és variálni a jogszabályokat. Ehhez értenek csak, hogy összezavarják az embereket.
Miért nem lehet példát venni más országok jogrendszeréről, gazdaságáról...?

Sikerült eljutnunk oda, hogy bármelyik párt alakíthat kormányt a választások után, mi állampolgárok csak rosszul járhatunk !!!
Törölt felhasználó 2006. 03. 22. 13:09
Előzmény: #29  Törölt felhasználó
Buxer,
pedig azt hittem, hogy ezt a minden hájjal megkent Torgyánt nem bírják bekeríteni.. Hát de.
Törölt felhasználó 2006. 03. 22. 13:06
Előzmény: #28  Törölt felhasználó
Azért senki nem szeretné, hogy az Orbán nyerjen. Gondoljatok vissza Torgyánnal mit műveltek itt az ezredfordulon. Közbiztonsági kockázat a személye.
Törölt felhasználó 2006. 03. 22. 11:50
Előzmény: #27  Törölt felhasználó
Hát persze, csakhogy mi a francért nem tudtak ezek összefogni? A jómúltkorában úgy örültem, mint majom a farkának.. Na mondom bravo, összefogott az MDF, MDNP meg a Centrumpárt, végre valami centrista erő mondom létrejöhetne. Erre mit csinálnak? Mégiscsak szétmentek. Olyan baromi pipa voltam, hogy nem igaz. Miért nem tudták megerősíteni a szövetségüket, hosszú távon. Most tarolnának.
Törölt felhasználó 2006. 03. 22. 11:39
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
Éppen ezért irtam hogy nem szabad hogy ők kapják a többséget, nekem sem tetszenek bizonyos dolgaik.Viszont bizonyos ügyekben szükség van rájuk.
Kell a liberális eszme egy modern országba na.
nem lehet olyan dolgokat mint pl. a narkósok erőből megoldani..senkinek sem sikerült..legfeljebb iránban meg thaiföldön halálbüntetéssel...

a szélsőségeken kivül pedig egy sor kérdésben jól kiállnak az eszméikért: pl. egykulcsos adórendszer, kisebb állam..stb.

Más.
Az mdf és a centrum az a két párt akik szélsőségekre kevésbé hajlamosak, a nevükből is következik...dávid meg kupa pedig normálisaknak tűnnek..elsőre...
ráadásul a 3 párt koaliciója és az hoz egyik sem többséggel jutott be,talán egy kiegyensúlyozott politizálást hozna.
A 2 mai nagy párt pedig szépen szavazgathatna, már az egyikkel meglenne a kétharmados többség.
Én azt mondom ez lenne most az ideális...persze nem jön be, de akkor is...fel kellene ezt ismerniük és szövetséget kötni.
Törölt felhasználó 2006. 03. 22. 11:38
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
Nehéz ügy, mert ha én a szívem szerint a D. I-re szavazok, és mégsem lesz 5% -a, akkor a cigust támogattam. Tehát, a szocikra kell szavaznóm ha a tolvaj bandától félek.
Törölt felhasználó 2006. 03. 22. 11:32
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
Hát én a szadesszel baromira nem vagyok kibékülve. Nem szeretem, amikor valaki a saját fészkébe szarik. Egyébként meg a fene nagy liberalizmusuk is iszonyúan büdös..
Törölt felhasználó 2006. 03. 22. 11:31
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
Szerintem is nagyon jól járnánk az Ibolyával, de kitől kap annyi szavazatot? Mindenki a két nagy rakásban.. gondolkodik. azzal hülyítika népet, hogy a két nagyon kívül minden egyéb pártra leadott voks fölösleges!
Törölt felhasználó 2006. 03. 22. 11:27
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
Talán a legideálisabb a centrum-mdf-szdsz kormány lenne (mondjuk össz 50-60%), ellenzékben az mszp és a fidesz (20-20% körül).
Na, ez ideális lenne egy újabb próbára!
és nyugodtan is lehetne aludni, mert alapvető dolgokban egyetértenek.
Törölt felhasználó 2006. 03. 22. 11:22
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Gazdagodó,
Csak a félreértések elkerülése végett mondom, hogy nem vagyok MDF fun, tehát nem ezért mondtam Dávid Ibit. De ez az MDF nem ua. mint Antall korában volt a rendszerváltás idején. Tetszik, hogy van tartása, nem hagyta magát bedarálni ovi pártjába. Dávid egy okos, szimpatikus nő, akinek nagyon helyén van az esze.
Törölt felhasználó 2006. 03. 22. 11:22
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
Zöldség boltjaim vannak itt, ott.

Topik gazda

buxer -
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek