Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Lehet igazságod. Jön a hóvége és befigyelhet egy apróbb eredmény. Most a semmire pattant. Bevallom, még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy az Esmya bevetetés sokkal hamarabb lesz, mint azt publikálták. Kizártnak tartom, hogy veszni hagynának egy ekkora befektetést/fejlesztést és egy óriási piacot, mint az usa. Ennek a konspirációnak a fényében még ebben az évben irgalmatlan felpattanást várok. Szép hétvégét kívánok! :)
Kedves Fórumozók! Új tag vagyok, viszont egy két hónapja rendszeresen olvasgatom, a hozzászólásokat itt.Lenne egy kérdésem, hátha tud valaki magyarázatot adni.Én a KBCEQuitas kerestül kereskedem, jobbára Richter papírokkal. A mai nap, záráskor a equitas webbroker árfolyam grafikonja szerint, 5570. zárás lett, mégpedig úgy, hogy 17:05:29 kor történt egy nagy vásárlás, azaz 53194db, majd ezt követően, 17:07:18 kor történt egy 24358db, eladás 5570 áron. Ez után már lezárult a tőzsde. A grafikon nem mozdult az 5570 árfolyamról. A Portfolio.hu oldalon a Richter részvény 5590-.en zárt, és kétszer is szerepel a 17:05:29 kor a 53194db vásárlás. Annyiban érdekel ez a dolog, hogy kíváncsi vagyok, a KBCequitas mennyire ad pontos információkat a ügyfeleinek, akik, ugyebár fizetnek a szolgáltatásért. Készítettem erről kép lementést is, de ide nem lehet feltölteni képet. Üdv: Mindenkinek Latyika
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.