Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
? "7296-4468akkor induljon, de ha mégsem akkor nem neked lehet igazad" . Alanfed, én csak azt állítottam, hogy van rá lehetőség, hogy lemenjen, nem azt, hogy le fog menni. Ebben nekem igazam van. . De menjen csak felfelé és előbb legyen 8000, mint 5300!
A 4600-ra is lement (7200-ről), miért ne mehetne le akár 5300-ra is? Mert a charton látszik egy sáv? A chart csak a múltat mutatja. Jön egy nagy eladó, mert valamilyen oból zárnia kell a (long) pozicióját és pillanatok alatt simán lemehet 5000 alá is nemhogy 5300-ra.
Ezt latom en bele, a sav alja valahol 5360 korul, a teteje 5800 korul: https://imgur.com/a/XVeEjGg Ti mit gondoltok? (Kezdo vagyok, de szeretnem megtanulni a technikai elemzest :) )
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.