Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Emlékszem, 2010-ben amikor sokat esett az OTP, akkor hónapokon át biztosra vette Egon, hogy csak az 1800 állítja meg. Meg sem közelítette.... Én nem mondom, hogy most nem fog esni ez a szerencsétlen, de nagyon fenntartással kezelem ezeket a technikai elemzéseket!
nem akarlak megingatni a hitedben, de a legutóbbi GyJ-ben valóban alacsonyabb volt a bevétel, de az üzemi eredmény, és az adózott eredmény soron (melyek talán a legfontosabb mutatók) 23%-os növekedés volt 2013Q3-ban, mindezt soha nem látott k+f beruházások mellett, és nem mellékesen, hogy (az amúgy konzervatív, és visszafogottságáról híres) Bogsch úr megemelte az idei profitvárakozásokat.
szóval, ha lesz is korrekcó, akkor biztosan nem a GyJ miatt, mert az jó lett
Nem csak technikai elemzés alapján kell nézni! Amikor kidobták az indexből, akkor sem mutatott akkora zuhét a technikád! Most esemény van! Egyébként nagyon tanulságos visszaolvasni ezeket a technikai elemzéseket! Egyik nap azt írja, huhú, most aztán megállíthatatlan, jön a kánaán meg a hatalmas szintek, másnap már úgy szól a fáma, hát hogy nem jött el az a nagy kánaán támasz itt meg ott. Egy vicc ez egész.
mivel jók a mutatói, jobbak is, mint amit vártak, és a kedvezmény eltörlése nélkül is bekerülne, így én szerintem nem lesz rossz. Pláne, hogy pont a Richterrel példáloztak.
Megértem, hogy shortban vagy, és várod az esést, de attól, hogy ennyit beszélsz róla, és egyfolytában értetlenkedsz, még nem biztos, hogy be fog esni. Én viszont azt nem értem, hogy így, kecsegtetve az indexbe visszakerülés előtt, miért bízol az esésben?
Azon gondolkodom h a Richter vétellel hogy kéne jól időzíteni, a befektetők sztem figyelembe veszik a kilátásokat, tehát a jövőbeli jövedelemtermelő képességet, a legutóbbi negyedéves jelentés az előzőhöz képest -10mrd bevételt jelentett, jómagam számítok azért még némi korrekcióra, ami lényeges információ, hogy tudnánk utánanézni annak, h az exportpiacokon az egészségpolitika h alakul, a kormányzat mennyire avatkozik be ebbe a szektorba, az egyes termékek iránti kereslet, támogatás, stb? Jelentősen befolyásolhatja még a demográfia is a termékek sikerét.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.