Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hát persze, várják, hogy bekerül-e, és milyen súllyal az indexbe. Aztán az is kérdés, hogy utána elkezdik-e vásárolni azonnal az alapok, vagy kivárnak, de nov.26.-ig mindenképp meg kell tenniük.
"csak arra utaltam h azért egon elemzései elég jó arányban bejönnek sztem."
tehát NEM azt írtam h MINDIG!!! ha mindig eltalálná elég lenne lekereskedni amit ír.
nincs olyan ember a Földön aki mindig eltalálja az irányt, így Egon sem.
nem hinném, hogy a kettő között összefüggés lenne, valszeg MNB-s javaslat mozgatta, rosszabb esetben pedig valamelyik vezető adott el megint nagy tételben (de ez esetben holnap zuhanna tovább) kár, nagy kedvencem volt, de manapság csak nagyon erős idegzetűeknek való papír
Törölt felhasználó2013. 11. 07. 10:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én ezért nem nagyon bántom már Otit, olyan érzékeny szegényke. Iszonyat kiszámíthatatlan! Ricsi talán stabilabb.
Ha Egon nem is erre számított, voltak elemzők akik igen..
profitline:
Nem kapott megerősítést a keddi fordulós jelzés (doji star), a túlvettség ellenére emelkedett tovább a Bollinger-szalagon kívül, igaz a forgalom jelentősen csökkent. Továbbra is a korrekció megindulására, illetve a 200 napos mozgóátlag visszatesztelésére számítunk. Ilyen mértékű túlvettség mellett jelentősebb emelkedésre már nem várható.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.