Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
ugyanezt gondolom...nagyon nehéz, de ugye a ricsi már hányszor megtréfált bennünket...csak ugye nekem holnaptól 952 ft/nap a hitel és ha madobnám akkor pénteken be tudnám törleszteni...na persze ezen nem múlik semmi...de van egy tervem a sorsra bízom magam...37700 beállok eladás 59db ha teljesül teljesül ha nem nem ott nullán vagyok és még marad 61db azthiszem ezt teszem
pedig a legkedveltebb rv lett a BÉT-en (14:57 hír)! mondjuk meg is látszik...:)
közben már a 2.körömet is elkezdtem oti DT-vel...rögtönítélő manuál-stoppal!
nem tudok okos lenni...nem akarom azt a 20 ricsit eladni igazából...szóval most becsapdázott a piac...ha így marad szopok, de valahogy majd csak okésra agyalom a dolgot
nagyjából egyetértek veled, én már lassan 2 milliónyi részvényt befektetésire vettem és elvileg holnaptól ketyeg a kamat, szóval vagy eladok vagy fizetem a hitelt 20db ricsinm ami nyereséges a többi perpillanat bukó...látom a molt is beadták...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.