Azt írod, a Plotinus lenyelheti az ENEFI-t. Pénzügyileg ezt hogy kell elképzelni, hiszen a Plotinus jóval kisebb nála és a tőkéje jelentős része már máshol van befektetve.
Pf! Nagyon köszönöm, de erre (legalábbis amit az elején írtál)nincs időm, pénzem, energiám,türelmem, hozzáértésem. Ugyanakkor minden tiszteletem azoké, akik belevágnak/belevágtak!! Én inkább az általad ajánlott másik úton, a folyamat elején indultam el a bank (forgalmazó?) és a PSZÁF megkeresésével:
"Egy tanács , lehet jó , lehet rossz: a kötvénykibocsátót azt érdemes támadni , sőt a lebonyolitó Befektető Zrt-t is , Sőt azt a céget, amely értékelte a kötvénykibocsátást és nem tájékoztatta a kötvényeseket , hogy több befektetési cég letiltotta RFV kötvény forgalmazást."
Mivel viszont elutasítottak (gyakorlatilag vizsgálat nélkül)nem mentem tovább.
Még így is több út lehetséges: folytatni és küzdeni, türelemmel várni és valahol kiszállni, elengedni az ügyet és lesz, ahogy lesz (még jól is elsülhet), illetve levonni a következtetést: nem vállalati kötvényekbe kell pénzt rakni, mert ez itt keletközépbalkanisztánban nem biztos, hogy jó buli:).
ENEFI topicban szerintem teljesen új infókat tettem fel!!!!
mostani Plotinus belépéssel új target szám :
- egyébként felbeszélés és öntési lehetőség is egyben a mohó spekikre !! jelenlegi 65 % -ban tulajoknak tök mindegy 300.000 részvényt a piacra borítanak , mikor , hol , milyen mennyíségben
és ne feledkezzünk meg 33,5 % kisköszvényesekről kb 1.000.000 részvényt saját akaratukból mikor teszik piacra bárányfelhők , rózsaszín álmokat kergető spekiknek mondom
target számítás ésszerű én is így tenném a nyilvánosságra meglátásomat ! Zsiday profi , látom már a célt. 1 milliárd kapitalizációs cég lenyeli az adósságban fuldokló 8 milliárdos céget. Szétdarabolja , eladja és Soós Csaba jó képet vág hozzá havi 800.000 Ft megkapja még egy évig, szvsz.
Üdv Mindenkinek!
Azt hiszem újoncnak számítok a tőzsdén, mert még nemigazán vásároltam részvényt sohasem.
Szeretnék tanácsot kérni erről a papírról, hogy érdemes-e venni? meg hogy egyáltalán van-e esélye, hogy ne bukjak rajta, hanem ugye inkább nyerjek. igaz ki nem szeretne nyerni itt :P
- 4 hitelezői gyűlésen részt kell venni
- 4 anyagot megszerezni , értelmezni értékelni saját szempontodból
- beszerezni gazdasági szakember véleményét a eszar csődeljárás lebonyolításáról és törvénytelenségeiről
- eszar részvényesei találkozóján résztvenni , az ott elhangzottak írásban foglalt határozatait és a hitelezői választmányon közgyűlési határozatokat összevetni a tényekkel ( ESTAR NyRt új IT és FB /Audit Bizottság )
Szakjogásszal konzultálni , majd előterjeszteni Illetékesek felé .
Így már van esélyed ajánlatra.
Megcsináltad??
Ez szerinted ingyen volt??
Mindenkinek áll a zászló!!!
Milyen bankot kellene megtámadni?
Egy tanács , lehet jó , lehet rossz: a kötvénykibocsátót azt érdemes támadni , sőt a lebonyolitó Befektető Zrt-t is , Sőt azt a céget, amely értékelte a kötvénykibocsátást és nem tájékoztatta a kötvényeseket , hogy több befektetési cég letiltotta RFV kötvény forgalmazást.
2 nappal ezelőtt portfolio.hu vezetése ismételten reklámozza eszar írányítása alatt álló eplényí sípályát. Miért ?. Azért ismételten jöjjön a brókertársadalom össze és beszéljenek erről-arról.
Na ez az undorító!! Soós Csaba határidőzéses tranzakciókon szedett ki eszar készpénztartalékából nagyon -nagy összeget. És ezt elnézik , mert" a mi kutyánk kölke" bróker volt és jó kapcsolatait megőrizte. Még ma is !
13 milliárd forint eltűnésekor nagyon sok ember tyúkszemére rámászott és ez álmos könyvek szerint nem jelent jót.
Megtámadtam a bankot, de nem értem el semmit, illetve ment minden a maga útján a csődeljárás során (bejelentkeztem, megkaptam a részvényeket).
Nem akartak egyezkedni velem, soha semmilyen formában nem kerestek semmilyen ajánlattal. Azt sem mondták, hogy ne jelentkezzek be, mert azzal magam alatt vágom a fát. Ezért kellene egy használtaó hivatkozás. Vagy elég ennyi: "Csókolom! Ha egyes hírek szerint egyes kötvényeseknek tetszettek fizetni, akkor másoknak ugyan miért nem?
Gondolom ez kevés.
Vagy kucorgok és megvárom a 400-at, hogy elegánsan, bukó nélkül ki tudjak szállni. Csak gyanítom, hogy el fog zsibbadni a lábam...
Sziasztok!
Csak megkérdezném az Unicr-et, hogy milyen kritériumoknak kellett volna teljesülni ahhoz, hogy az egyébként általuk ajánlott kötvények kapcsán és is (vagy mások is) bekerüljek a "VIP" eljárásba. De nem hivatkozhatok a Fórumra, se arra, hogy Pf2 "azt mondta":)).
Szóval valami konkrétumra kellene hivatkoznom...
Tudnátok segíteni??
Üdv.:
K.
dolgozó nem szolgált rá, nem is kapott semmit, de ha visszaadja a mostani dolgozó az alapoknak a kötvényesi pénzt kicsi kamattal, akkor rászolgál és erre szolgál azután a jutalom ha ezt megteszik...
ismered a hirdetést, hogy lopott autómat visszavásárolnám... ;))
Úgy tudom 1 % -os tulajdon részemet be kellene jelenteni és csak akkor tehetek , olyan javaslatot melyet kötelező érvénnyel fell vennie IT , FB vitára.
Ezt máshol eljátszották Velem.( EGIS ) persze aztán Bírósági ügy lett és megsemmísitették a közgyűlési határozatokat
Ha akarsz valamilyen napirendet, akkor kevesebb részesedéssel is kérheted a közgyűlés kíírása előtt az FB-t de akár az IT-t is hogy tervezzék be! A kiírás után pedig bármelyik 10% fölötti támogatásával is próbálkozhatsz ha értelmes a javaslat ;)
Az intercompany részvények bevonását addig mondogattuk a csődegyezségi tárgyalásokon amíg az evidenciává vált és csak megtette az ezzel kapcsolatos vállalásokról szóló kijelentéseket SCS is, valamint a két alapkezelő is elengedhetetlen követelményként tartotta számon.
A tárgyalásokon szégyen volt az állami képviselet, véleményalkotás hiánya, ahogy az Unicredit ügyfelei érdekével szembeni szavazása is...
A részvény ösztönző program a romokból a kötvényesek pénzét összekaparásra ösztönzi a dolgozókat. a 366+ Ft azt jelenti hogyha a kötvényesek pénzét összekaparják akkor jutalmazzák őket. Ezt a két alapkezelő is fontosnak tartotta, mert jelen esetben is csak 40% körüli kielégítést reméltek egy egyezségtől...
RFV - E-STAR - ENEFI
új leosztás a pókerasztalnál, közgyűlés jön:
link
jó eséllyel hogy nem lesz szükség megismételt közgyűlésre, a 4 nagy tulajnál a szavazatok 58%-a.
bevonásra kerülhetnek a saját részvények, így a részvényszám 23M db közelébe csökkenhet.
további közgyűlési pontok még jöhetnek.