Topiknyitó: stock33 2014. 01. 14. 07:40

RFV - E-STAR - ENEFI  

legyen már egy normális topic-ja is

új leosztás a pókerasztalnál, közgyűlés jön:

link

jó eséllyel hogy nem lesz szükség megismételt közgyűlésre, a 4 nagy tulajnál a szavazatok 58%-a.

bevonásra kerülhetnek a saját részvények, így a részvényszám 23M db közelébe csökkenhet.

további közgyűlési pontok még jöhetnek.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
xmann 2014. 01. 23. 16:39
Előzmény: #46  herlas
elméletileg az alapok vannak többen, de lehet hogy katalizátorra van szükségük
treff
treff 2014. 01. 23. 10:11
Előzmény: #46  herlas
szépen pufferolják a vételit!
herlas 2014. 01. 23. 09:37
Előzmény: #45  xmann
Ki alkotja a két oldalt? Nem az alapok vannak már többségben?
xmann 2014. 01. 23. 09:23
Előzmény: #44  herlas
le nem nyelheti, de a viszonylag tagolt tulajdonviszonyok miatt akár nem túl nagy részesedéssel is lehet a mérleg nyelve
herlas 2014. 01. 23. 09:12
Előzmény: #39  pf2
Azt írod, a Plotinus lenyelheti az ENEFI-t. Pénzügyileg ezt hogy kell elképzelni, hiszen a Plotinus jóval kisebb nála és a tőkéje jelentős része már máshol van befektetve.
pf2 2014. 01. 23. 08:55
Előzmény: #42  exmnbs1
nem hiteles szám , mára szvsz.

egyébként ez a szám ismeretségi által meghatalmazott nem abszolut érték
, minden nap változik , akár plusz , akár mínusz írányban.
exmnbs1 2014. 01. 23. 08:37
link

tegnapi közkéz 17.8% a pf szerint ez durván 9m rv
szóval szerintem több van a kiskv-eseknek
Karika65 2014. 01. 23. 08:33
Előzmény: #36  pf2
Pf! Nagyon köszönöm, de erre (legalábbis amit az elején írtál)nincs időm, pénzem, energiám,türelmem, hozzáértésem. Ugyanakkor minden tiszteletem azoké, akik belevágnak/belevágtak!! Én inkább az általad ajánlott másik úton, a folyamat elején indultam el a bank (forgalmazó?) és a PSZÁF megkeresésével:
"Egy tanács , lehet jó , lehet rossz: a kötvénykibocsátót azt érdemes támadni , sőt a lebonyolitó Befektető Zrt-t is , Sőt azt a céget, amely értékelte a kötvénykibocsátást és nem tájékoztatta a kötvényeseket , hogy több befektetési cég letiltotta RFV kötvény forgalmazást."
Mivel viszont elutasítottak (gyakorlatilag vizsgálat nélkül)nem mentem tovább.
Még így is több út lehetséges: folytatni és küzdeni, türelemmel várni és valahol kiszállni, elengedni az ügyet és lesz, ahogy lesz (még jól is elsülhet), illetve levonni a következtetést: nem vállalati kötvényekbe kell pénzt rakni, mert ez itt keletközépbalkanisztánban nem biztos, hogy jó buli:).

Törölt felhasználó 2014. 01. 23. 08:25
Kár volt eladnod....:-(
pf2 2014. 01. 23. 08:15
Előzmény: #36  pf2
ENEFI topicban szerintem teljesen új infókat tettem fel!!!!

mostani Plotinus belépéssel új target szám :
- egyébként felbeszélés és öntési lehetőség is egyben a mohó spekikre !! jelenlegi 65 % -ban tulajoknak tök mindegy 300.000 részvényt a piacra borítanak , mikor , hol , milyen mennyíségben

és ne feledkezzünk meg 33,5 % kisköszvényesekről kb 1.000.000 részvényt saját akaratukból mikor teszik piacra bárányfelhők , rózsaszín álmokat kergető spekiknek mondom

target számítás ésszerű én is így tenném a nyilvánosságra meglátásomat ! Zsiday profi , látom már a célt. 1 milliárd kapitalizációs cég lenyeli az adósságban fuldokló 8 milliárdos céget. Szétdarabolja , eladja és Soós Csaba jó képet vág hozzá havi 800.000 Ft megkapja még egy évig, szvsz.
nmhh_agent 2014. 01. 22. 22:30
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2014. 01. 22. 19:47
Üdv Mindenkinek!
Azt hiszem újoncnak számítok a tőzsdén, mert még nemigazán vásároltam részvényt sohasem.
Szeretnék tanácsot kérni erről a papírról, hogy érdemes-e venni? meg hogy egyáltalán van-e esélye, hogy ne bukjak rajta, hanem ugye inkább nyerjek. igaz ki nem szeretne nyerni itt :P
pf2 2014. 01. 22. 19:16
Előzmény: #35  Karika65
- 4 hitelezői gyűlésen részt kell venni
- 4 anyagot megszerezni , értelmezni értékelni saját szempontodból
- beszerezni gazdasági szakember véleményét a eszar csődeljárás lebonyolításáról és törvénytelenségeiről
- eszar részvényesei találkozóján résztvenni , az ott elhangzottak írásban foglalt határozatait és a hitelezői választmányon közgyűlési határozatokat összevetni a tényekkel ( ESTAR NyRt új IT és FB /Audit Bizottság )

Szakjogásszal konzultálni , majd előterjeszteni Illetékesek felé .
Így már van esélyed ajánlatra.

Megcsináltad??
Ez szerinted ingyen volt??

Mindenkinek áll a zászló!!!

Milyen bankot kellene megtámadni?

Egy tanács , lehet jó , lehet rossz: a kötvénykibocsátót azt érdemes támadni , sőt a lebonyolitó Befektető Zrt-t is , Sőt azt a céget, amely értékelte a kötvénykibocsátást és nem tájékoztatta a kötvényeseket , hogy több befektetési cég letiltotta RFV kötvény forgalmazást.

2 nappal ezelőtt portfolio.hu vezetése ismételten reklámozza eszar írányítása alatt álló eplényí sípályát. Miért ?. Azért ismételten jöjjön a brókertársadalom össze és beszéljenek erről-arról.

Na ez az undorító!! Soós Csaba határidőzéses tranzakciókon szedett ki eszar készpénztartalékából nagyon -nagy összeget. És ezt elnézik , mert" a mi kutyánk kölke" bróker volt és jó kapcsolatait megőrizte. Még ma is !

13 milliárd forint eltűnésekor nagyon sok ember tyúkszemére rámászott és ez álmos könyvek szerint nem jelent jót.
Karika65 2014. 01. 22. 18:10
Előzmény: #34  pf2
Megtámadtam a bankot, de nem értem el semmit, illetve ment minden a maga útján a csődeljárás során (bejelentkeztem, megkaptam a részvényeket).
Nem akartak egyezkedni velem, soha semmilyen formában nem kerestek semmilyen ajánlattal. Azt sem mondták, hogy ne jelentkezzek be, mert azzal magam alatt vágom a fát. Ezért kellene egy használtaó hivatkozás. Vagy elég ennyi: "Csókolom! Ha egyes hírek szerint egyes kötvényeseknek tetszettek fizetni, akkor másoknak ugyan miért nem?
Gondolom ez kevés.
Vagy kucorgok és megvárom a 400-at, hogy elegánsan, bukó nélkül ki tudjak szállni. Csak gyanítom, hogy el fog zsibbadni a lábam...
pf2 2014. 01. 22. 17:05
Előzmény: #33  Karika65
"kérdezze orvosát , gyógyszerészét"

Aki megtámadta a céget olyan
hivataloknál és megfelelően előkészítve és határidőben nyújtotta be az iratokat azzal és csak azokkal akarnak egyezkedni!

8 nap után vizsgálat nélkül elutasítás. Botos Úr is sajnos megtudta
Karika65 2014. 01. 22. 14:42
Előzmény: #29  pf2
Sziasztok!
Csak megkérdezném az Unicr-et, hogy milyen kritériumoknak kellett volna teljesülni ahhoz, hogy az egyébként általuk ajánlott kötvények kapcsán és is (vagy mások is) bekerüljek a "VIP" eljárásba. De nem hivatkozhatok a Fórumra, se arra, hogy Pf2 "azt mondta":)).
Szóval valami konkrétumra kellene hivatkoznom...
Tudnátok segíteni??
Üdv.:
K.
exmnbs1 2014. 01. 21. 08:20
Előzmény: törölt hozzászólás
link

célkeresztben a tavalyi mérleg és a felmentvények
stock33 2014. 01. 21. 08:03
Törölt hozzászólás
exmnbs1 2014. 01. 14. 09:41
Előzmény: #28  watson
aztán abban a pillanatban jóval kevesebbet ér a papír a hígítás miatt
tehát érdemesebb előbb eladni nekik
pf2 2014. 01. 14. 09:35
Előzmény: #27  watson
jó volt az a Unicredit VIP eljárás angol jogszokás szerint "precedens"-nek!!
watson
watson 2014. 01. 14. 09:32
Előzmény: #26  exmnbs1
dolgozó nem szolgált rá, nem is kapott semmit, de ha visszaadja a mostani dolgozó az alapoknak a kötvényesi pénzt kicsi kamattal, akkor rászolgál és erre szolgál azután a jutalom ha ezt megteszik...

ismered a hirdetést, hogy lopott autómat visszavásárolnám... ;))
watson
watson 2014. 01. 14. 09:31
Előzmény: #24  pf2
Unicredit a dolgozók érdekeivel szemben szavazott ez tény... más kérdés hogy a VIP-nak kizsaroltak valamit...
exmnbs1 2014. 01. 14. 09:26
Előzmény: #21  watson
Érd lelépett

úgyhogy mivel szolgáltak rá a dolgozók???
exmnbs1 2014. 01. 14. 09:22
produkáltak egy mínuszos Q3-at (eltekintve a kv-eseknek köszönhető egyszeri nyeresének)
és mivel meleg volt Q4 is pocsék lesz szvsz

eszükben sincs olyan adatokat közreadni mint 2 éve, lásd Flash Report

Mielicz meddig lesz még meg???
pf2 2014. 01. 14. 09:21
Unicredit részvények felvásárlásánál nagyon rossz felé tapogatózol , szvsz!!!!
exmnbs1 2014. 01. 14. 09:18
a kötvényeseket pedig higítanák vele, Come On

és a spekik pénzén menne a felhúzás
pf2 2014. 01. 14. 09:18
Úgy tudom 1 % -os tulajdon részemet be kellene jelenteni és csak akkor tehetek , olyan javaslatot melyet kötelező érvénnyel fell vennie IT , FB vitára.

Ezt máshol eljátszották Velem.( EGIS ) persze aztán Bírósági ügy lett és megsemmísitették a közgyűlési határozatokat
watson
watson 2014. 01. 14. 09:12
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
Ha akarsz valamilyen napirendet, akkor kevesebb részesedéssel is kérheted a közgyűlés kíírása előtt az FB-t de akár az IT-t is hogy tervezzék be! A kiírás után pedig bármelyik 10% fölötti támogatásával is próbálkozhatsz ha értelmes a javaslat ;)

Az intercompany részvények bevonását addig mondogattuk a csődegyezségi tárgyalásokon amíg az evidenciává vált és csak megtette az ezzel kapcsolatos vállalásokról szóló kijelentéseket SCS is, valamint a két alapkezelő is elengedhetetlen követelményként tartotta számon.

A tárgyalásokon szégyen volt az állami képviselet, véleményalkotás hiánya, ahogy az Unicredit ügyfelei érdekével szembeni szavazása is...

A részvény ösztönző program a romokból a kötvényesek pénzét összekaparásra ösztönzi a dolgozókat. a 366+ Ft azt jelenti hogyha a kötvényesek pénzét összekaparják akkor jutalmazzák őket. Ezt a két alapkezelő is fontosnak tartotta, mert jelen esetben is csak 40% körüli kielégítést reméltek egy egyezségtől...

Topik gazda

stock33
stock33
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek