Május
és június között háromrészes webinárium-sorozattal jelentkezik a Random
Capital, középpontban az ETF befektetésekkel. A sorozat célja, hogy a
téma iránt érdeklődő ügyfeleinknek átfogó tudást nyújtson az ETF
befektetésekről és azok aktív kereskedésének jellemzőiről. Három héten
át tartó webinárium-sorozatunkban egészen az alapoktól kezdve kaphatsz
bepillantást az ETF-ek világába, a sorozat végére pedig olyan magasabb
kockázatú alapokkal és kereskedési startégiákkal ismerkedhetsz meg,
melyek nem hiányozhatnak egy ETF-ekkel kereskedő daytrader eszköztárából
sem.
Milyen témákkal készülünk?
Bevezető az ETF-ek világába
2021.05.19. – 17:30
Inverz ETF-ek, tőkeáttételes ETF-ek és egyéb fenevadak
2021.05.26. – 17:30
ETF PhD: Volatilitás, árupiaci ETF-ek sajátosságai és mintaportfóliók
2021.06.02. – 17:30
Érdekel az ETF befektetési
forma? Akkor ne hagyd ki a jövő szerdán induló webinárium-sorozatunkat!
A regisztrációhoz kattints a lenti gombra és iratkozz fel bármely saját
tudássszintednek megfelelő webinárium alkalomra, vagy vegyél részt az
összes előadáson, hogy átfogó képet kaphass a tőzsdén kereskedett alapok
témaköréről!
USD esetén BEN, SHA, OUR is lehet az utalásod, ettől függ a jóváírt összeg. Ha a Randomnál is USD-re van szükséged és a bankszámládon is USD-ben van az összeg, akkor talán így a legolcsóbb, egyébként HUF utalás és Randomos konverzió
Valaki átutal USD-t a bankszámlájáról a Randomnak? Átutaltam 2900 dollárt, és csak 2870 dollár van a Random számlámon. Ami - 30 dollár. És ez nem banki díj volt, mert jól fizettem (a magnet bank 16,24 dollárt számolt fel nekem ezért a tranzakcióért) Valaki tapasztalta ugyanezt a problémát? Vagy talán javasolhatja, hogy mi a jobb: USD-t küldeni, vagy Ft-ot küldeni és konvertálni a Fővároson belül? Köszönöm Sajnálom, a magyar nem az én anyanyelvem.
Az Enefi csak a profitot akarta volna kiszedni a Randomból, továbbra is Soós Csaba a főrészvényes és az is marad, az ügyfelek érdeke egy stabil banki hátterű tulajdonos lenne mint amilyen a Gránit Bank.
Nekem rendszeren a randi szokott kipakolni 1 sávosra, meg adatfolyam megakad és kilép magától. Ami még aggaszt, hogy 15:50 körül rendszeresen belassul. Az óra van, hogy 2 mp-et is kihagy, adatok késnek, jelzések befagynak, majd gyors hajrában a késleltetett adatokat betolja és ettől úgy látszik, mintha megzavarodott volna a bét. Zavaró, bosszantó, de már mulattat. Ezek rendszeresen előforduló hibák nálam.
Ez a Bats piac ahol a külföldi kereskedés folyik nagyon illikvid, néhány nagyobb vállalat esetén pár 100db-os forgalom, pedig a Random az Interactive Brokers partnere ahol nemcsak a gagyi bats-ra van lehetőség!
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?