Hol írja neked ki a rendszer, hogy ennyibe fog kerülni a váltás ? Az EURHUF ajánlati könyvébe én éppen kereken 322-es árfolyamot látok, ahol 1 500 000 eladó van.
Mi jött ki 340 forintra ? 340 000 HUF-ért kaptál volna 1000 EUR-t ? Korábban én váltottam már igaz nem EUR-t hanem USD-t, de azt a lentebb írt szűk spread-del kaptam. A költség is kevesebb mint 1 HUF-fal emelte meg a vételi "árat" szóval mintha most kb 324-en kaptnál EUR-t költségmentesen. Egyébként lehet EUR-t befizetni a Raiffeisen Bankban (korábban én már fizettem be EUR-t): https://randomcapital.hu/utalasi-informaciok Készpénz befizetés menüpont (csak nem lehet közvetlenül linkelni)
Ott akartam átvaltani, de 1000 EUR-nál, 340 ft-ra (költségekkel együtt) jött volna ki. Feltételezem, hogy egy bankba besétálva még mindig nem lehetne eurót befizetni a Randomos számlámra. Legalábbis kb. 10 éve csak így tudtam befizetni egy másik brókercégnél vezetett számlámra. Akkor volt egy eurós számlám, de évente max. 2-3 tranzakció volt rajta nem igazán érte meg fenntartani.
A Random kereskedési rendszerében is tudsz váltani devizát ha azt kereskedésre szeretnéd használni. (Kivenni, elutalni, kereskedés nélkül visszaváltani nem szabad az átváltott devizát) Szűk spread-del: EUR/HUF vétel: 322.42, eladás: 322.465 jelenleg. Jutalék: 0.3% EUR vásárlás esetén minimum díj: 5 EUR, EUR eladás esetén a minimum díj 1500 HUF
Eddig csak magyar részvényekkel kereskedtem, de most konvertálni akartam EUR-t a német piachoz. A jelenlegi 325 körüli vételi árfolyam mellett 340-ft ra jönne ki. Hát ez igen durva ...
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?