Én ezt nem hiszem el.... 30 perce szenvedek vele ma is.... :( Belépek és csak a fogaskerekeket látom. Kapcsolatom van, különben ide se tudnék írni ugye, de pl az MT4 is megy... Megint az én készülékemben van a hiba???
win7, 4magos intelproci, 8gb ram amiből a 32es rendszer most 2,65et tud ugye használni és 5/1es net... ezek a paramétereim, ez kevés lenne???? Mit tehetek azért hogy stabilabb legyen a random nálam is?
Köszi
Nekem működik most is megfelelően a RANDI.
Bár azt én is észrevettem ma és tegnap, hogy kimondottan lassan lép be a megszokotthoz képest. (de belép és nem szakad)
Ritkán nekem is csinál olyat, hogy egy egy ablakot nem tölt be és fogaskerekezik, de ez sem jellemző.
Törölt felhasználó2013. 01. 30. 14:29
Sziasztok,
először topikot akartam nyitni, de aztán rákerestem és sajnos találtam is ezt... Ezek szerint tényleg elég instabil rendszeren tőzsdézek? Vagy a hiba az én készülékemben van? A mai nap meg se tudom számolni hányszor léptem már be... Miután belépek jó esetben legalább egy percre láthatom az adatokat meg a grafikonokat, rossz esetben be se tölt semmit csak a fogaskerekek pörögnek... :( Ez általános vagy nekem kellene valamit állítanom a gépemen?
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?