Az új honlapnak hála nem látni és főleg nem kereshető, hogy milyen külföldi (vagy egyéb) részvényekkel lehetne kereskedni. Anno legalább volt egy PDF vagy az IK (instrumentum kereső) felület. Ötlet? Természetesen azon kívül, hogy a kereskedői felületen... :)
Adózott eredmény 2017 évre, +72.799.000 ft. lett. Nincs gond,egyre több pénzt kezel a cég. Bővítettem tavaly is,nekem tökéletes a számlavezető bank is.
Real Time jatek lejar ebben a honapban. Nekem egyebkent megvan a havi 1000konti forgalom. Csak ma volt 300konti feletti mozgatasom. Most ki sem tudnak ertesiteni minket jatekrol, akciorol. Honlapra a nyil helyett kitehetnek, hogy akcio, jatek..
Tisztelt Ügyfelünk! Értesítjük, hogy megszűnt az együttműködés a ThinkMarkets UK (TF Global (UK) Ltd.) és a Random Capital Zrt. között. A korábban nyitott számlákat ez érdemben nem érinti, a továbbiakban is a megszokott módon lehetséges a kereskedés (MT4 vagy Trade Interceptor felületeken), a ThinkPortal adminisztrációs felületről pedig természetesen bármilyen számlával kapcsolatos adminisztrációs tevékenység végrehajtható (be- és kiutalás, számlanyitás és zárás, stb.).Amennyiben további kérdése lenne, várjuk jelentkezését. Üdvözlettel, Random Capital Zrt.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?