Topiknyitó: Törölt felhasználó 2005. 11. 28. 21:48

RÁKFENE  

SZAKIK PLS HELP

hogy lehet WIN XP PRO alatt a swapfájlt átrakni másik vinyóra?

megvan a vezérlőpult meg a Speciális fül, de ott egy ki...ott lista van a HDD-kel

C

D

E

F

G

F, és/vagy G-n kellene lennie, a kíndóz meg C-n van... csak "sajna" F is és G is tartalék oprendszerrel rendelkezik, így asszem pont a saját swapjuk van rajta nekem meg az lenne a faja, ha a C-n levő kíndóz swapja lenne ott F-en (és/vagy G-n)

le kell törölni az egyik tartalék oprendszert? ha letörlöm, ez befolyásolja a boot.ini-ben levő kiosztást? olyan jól beállítgattam, nem akarok most ezzel megint szívni (D-t és E-t viszem el, azokra nem tudom rakni a swapot)

na, hamár tőzsde, hátha segítetek swapolni :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
return.value
return.value 2005. 11. 29. 11:05
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Szia!

return.value(kukuc)freemail.hu
Törölt felhasználó 2005. 11. 29. 02:01
Előzmény: #4  return.value
köszi
hova küldjem a mailt? sajna nem oldódott meg
return.value
return.value 2005. 11. 28. 22:59
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Szia AKS!
Megoldódott a swap para?

Roviden a megoldás: létrehozod a kívánt drive-on az új swap file-t, és a régit törlöd. (My Computer - Properties - Advanced - Performance settings - Advanced fül - Virtual Memory - Change )

Ha kész, restart után akkor a régi file-t fizikailag is törölheted. Ha nem megy, írj ide vagy email-t nyugodtan.
Törölt felhasználó 2005. 11. 28. 21:54
szóval előre is THX

a kisspexpapíros kérdésemre meg a válaszokat kollektívan köszönöm e helyütt is :) lusta disznó vagyok :) sajna köv. levonásához kevés, és még1x mondom, nem muszáj leírni a rezervációs árat, elég a van-e kérdésre válaszolni...
Törölt felhasználó 2005. 11. 28. 21:52
Lehet, tökre bénabéla vagyok megen, de semmiféle oldalról nem jön be nekem a gazprom árfolyama, jó lenne még egy grafikon is hozzá, de az árfolyam is megtenné.

ha vki elég ügyi hozzá, pls help (vagy már megvannak neki a szüks. weboldalak)

linket kérek, pls
kerestem mindenféleképp, meg amúgy is könnyebb bekopizni egy linket, mint adni egy tippet. (körbeírni, hogy keress rá, stb. amúgy is már rák-kerestem... rákfene2.)

Topik gazda

AKS
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek