Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 14:06

Quo vadis Egis?  

Valaki hozzáértő elmagyarázhatná nekem, hogy miért játsza a részvény már több, mint egy hete, hogy nagy forgalommal nap elején megindul, majd szép lassan lecsorog a nyitószintig vagy az alá.

Akik nap elején felhúzzák, miért nem állnak alá egy kicsit és nem hagyják lecsorogni mert ezzel az esős időszakkal tele van már a t@k@m.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 07. 07. 23:07
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Udv Marqves

Tartod meg azt amit ma, penteken, nem sokkal zaras elott mondtal az Egis papperral kapcsolatban ? Amire en meg azt mondtam, hogy az lehetetlenseg.
Törölt felhasználó 2006. 04. 12. 13:03
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Conquistador!

Ma sem adtad el ?
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 15:09
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
conquistador, tudod, ez addig fog igy menni amig el nem adod, mert azt remeled tuljarsz " az eszen" es akkor fog valtani a kep.De amig nem teszed meg a lepest addig ez lesz...ez igy szokott tortenni.Szerintem akkor is fos ez a papir.
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 15:00
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Csak az a dühítő az egészben, hogy minden alkalommal azt hiszem, most biztos mozdulni fog felfele és éppen ezért tartom a pozimat., holott már egy rakás pénzt kereshettem volna, ha nap elején eladom, nap végén meg visszaveszem a tételt.
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 14:14
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
conquistador! Varni kell addig amig a strategia valtozik. Gondolom majd megunjak egyszer ami itt folyik, es vagy bele adnak , hogy omleni fog, vagy megemelik.Valasztasokig varni kene, de a fene tudja ; a tegnapi PM adatoktol nem sok jot varhatunk, iaz ez itt tozsde es ennel hulyebbet ki sem lehetne talalni...de megis mukodik a maga formajaban.
Törölt felhasználó 2006. 04. 11. 14:10
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
:DD

Topik gazda

conquistador
5 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek