Kedves sorstársak valahol irigykedve olvasom bejegyzéseitek én/mi Buda Cash károsultak egyetlen ft ot sem kaptunk még vissza kb 25 millás részvény befektetés után...sok sikert nektek....
köszönöm minden forumozónak a segítséget ! 1 év 4 hónap után közjegyzős meghatalmazással visszakaptam a pénzem és a részvényeimet ! mindenkinek jó trade-elést !
Én is kaptam egy SAXO bankos egyeneleg kimutatást - szerencsére kicsivel több pénz maradt a számlámon mint amire én számítottam - az van még odaírva hogy érdeklődjek a kifizetés mikéntjéről.
Szóval ezt a számot kell hívni amit megadtál ?
vagy a PSFN -t ?
Quaestornál számlapénzem van. link +36 (1) 321-0116-on azt mondta, egy hölgy, hogy folyamatosak a kifizetések, de ha ide írok egy emailt,idopont@qepfa.hu, lehet, hogy gyorsabb lesz. Tegnap időpontot kértem, 2 óra múlva, hívtak, ma már ott is voltam egyeztetésen. 8 munkanapon belül utalják a pénzt.
Egy gyors kérdés: az elmúlt hónapokban nemigen értem rá "quaestorozni", kiadták már a részvényeket? Nekem beragadt pár papírom, amikről osztalékfizetési levelet is kaptam, persze nem a felszámolótól. Ergo VALAHOL megvannak a részvények és az osztalék is, kérdés, mikor, hogyan lesz ebből valami?
Anno hiányosan adtam be a kérelmet, mert nem volt meg a szerződés, de ezekszt névvel-címmel tudják, hogy mim van náluk, esetleg küldhetnék a cuccot...
pártállástól függetlenül azonnal le kellett volna csukatni mindenkit aki hozzáférhetett dokumentumokhoz, számlákhoz, stb...
Kicsit Sztálinista lett volna - biztos sokan azért vádolták volna őket - akkor meg hogy : még semmi sem biztos, erre mindenkit lecsuktak, magával rántva mindenkit...stb...
Volt nekik valami Lichtentsteini offshore cégük is..lehetett olvasni valahol a neten, gondolom oda, meg már onnan is mindenfele tisztára mosták a pénzt, vagyont...
Kamu luxusórákat hagyott a rendőröknek Tarsoly
2016. június 6. 08:24
nyomtatás
Csak hamis luxusórákat és pár kacatot hagyott házában Tarsoly Csaba volt Quaestor-vezér a házkutatást végző rendőröknek, miután abban a két hétben, amíg szabad lábon védekezhetett, gyakorlatilag minden értékes vagyontárgyat sikerült kimenekítenie otthonából - tudta meg a Blikk a birtokába jutott nyomozati anyagokból.
Portfolio Tanácsadó Központ - A jövő lehetőségei itt kezdődnek. Vagyon - profi megoldások
A lap információi szerint a Tarsoly házában talált luxusóra-gyűjtemény egy óraszakértő megállapítása szerint hamis volt, a gyűjtemény darabjai tízezer forintot sem értek, holott Breitling, Rolex, Phillipe Patek márkájú órák is voltak köztük.
Az alatt a két alatt, amikor Tarsoly Csaba szabadlábon védekezhetett, sikerült minden értékes vagyontárgyat kimenekítenie otthonából: a szomszédok szerint egyik éjjel teherautókba hordták a holmikat. Emellett Tarsolyéknak egy XII. kerületi luxusvillája is volt, amit a botrány kirobbanása után átjátszottak ismerősöknek, bár a nyomozók azt is zár alá vették, mivel úgy vélték, hogy a vagyonelkobzás meghiúsítása miatt cserélt gazdát az ingatlan.
A volt Quaestor-vezér bankszámláján is csak pár millió forintot találtak a rendőrök, holott azt korábban is tudni lehetett, hogy több mint egymilliárd forintot vett ki Tarsoly a Quaestor házipénztárából. Arra a kérdésre, hogy mit csinált a pénzzel, Tarsoly azt felelte, hogy Győrbe vitte az ottani "ügyvezetőkhöz", ennél több információt azonban nem árult el.
Quaestor részvényesek, nem a kötvényesek !!!