Alig telt el 30 nap és ugyanazon Igazgatóságról , ugyanabban az ügyben egy határozatot , egy tájékoztatást - tekinthetem elnézőkérőlevélnek is - kaptam.
Hihetetlen mégis lehet velük e-mail-ban kommunikálni!( amit eddig tagadtak)
Igaz önmagának ellentmondóak , mert a 2010.évi CLVIII. törvény ( Psztv) szabályozza a fogyasztóvédelmi eljárást - ez esetben fogyasztóvédelmi panasz esetén kizárólag a PSZÁF felé ill. PBT felé ( de ez nem joghatályos rám ), - fordulhatok
Ugyanakkor adott ügyben adott végzés szerint Pszáf meg 2004.évi CXL tv. (KET ) szerint nem lépheti át hatáskörét, mert nem vagyok Psztv. 64 par.ban meghatározott fogyasztó. Ez azért sántítt , mert ha meghatározott fogyasztó lennék OTP felé már régen lerendezhettük volna az ügyet , miután OTP NyRt elismerte felelősségét.
Azonban engem OTP Bank NyRt ugy károsított meg ,hogy általa üzemeltetett POS terminállal nem voltam jogalany , mert az nem is működött, sem akkor , sem aznap nap döntő részében , melyet OTP Bank is elismert.
De a legszebb POS terminálokra nem terjed ki Pszáf hatósági hatásköre.
Azaz hagyjam abba vagy menjek a Bíróságra.
Állítólag a Békéltető Bíróságok pénzügyi részről PSZÁF-PBT közösen többek között ezért is vannak.
Kíváncsi leszek mennyí ídőbe , energiába , pénzbe kerül a jogerős Bírósági döntés ?, Miért nincs az Európában megszokott kisértékű Bíróság , amely egy tárgyalás alatt 24 napos kitűzés mellett tudna dönteni.
Még szerencse ,hogy ennyi jogász van Budapesten és adunk nekik munkát.
Hihetetlen mégis lehet velük e-mail-ban kommunikálni!( amit eddig tagadtak)
Igaz önmagának ellentmondóak , mert a 2010.évi CLVIII. törvény ( Psztv) szabályozza a fogyasztóvédelmi eljárást - ez esetben fogyasztóvédelmi panasz esetén kizárólag a PSZÁF felé ill. PBT felé ( de ez nem joghatályos rám ), - fordulhatok
Ugyanakkor adott ügyben adott végzés szerint Pszáf meg 2004.évi CXL tv. (KET ) szerint nem lépheti át hatáskörét, mert nem vagyok Psztv. 64 par.ban meghatározott fogyasztó. Ez azért sántítt , mert ha meghatározott fogyasztó lennék OTP felé már régen lerendezhettük volna az ügyet , miután OTP NyRt elismerte felelősségét.
Azonban engem OTP Bank NyRt ugy károsított meg ,hogy általa üzemeltetett POS terminállal nem voltam jogalany , mert az nem is működött, sem akkor , sem aznap nap döntő részében , melyet OTP Bank is elismert.
De a legszebb POS terminálokra nem terjed ki Pszáf hatósági hatásköre.
Azaz hagyjam abba vagy menjek a Bíróságra.
Állítólag a Békéltető Bíróságok pénzügyi részről PSZÁF-PBT közösen többek között ezért is vannak.
Kíváncsi leszek mennyí ídőbe , energiába , pénzbe kerül a jogerős Bírósági döntés ?, Miért nincs az Európában megszokott kisértékű Bíróság , amely egy tárgyalás alatt 24 napos kitűzés mellett tudna dönteni.
Még szerencse ,hogy ennyi jogász van Budapesten és adunk nekik munkát.
PSZÁF munkaideje
Mindeki előtt ismert PSZÁF vezetők , beosztottak , ügy íntézők munkaidejükben azért dolgoznak , hogy minden tiszta legyen.
Munkaídő 8 órakor kezdődik.
Jelen esetben 8. 15 perckor 5 főosztály vezető , 2 helyettes főosztályvezető illetékes ügyintéző nincs benn. Senkit sem lehet kapcsolni .
Mégis mire kapják a pénzt.
Ügy már szinte lényegtelen is!!!!
PSZÁF Károly milyen példát mutathat , blokkolóóra nincs?
Van , mert aikor bementemvolt beléptetőkártya , de mire használják.
Kaptak 10 percet + 30 % időt , hogy visszahívjanak.