MOL INA vs horvát állam miatt MOL olyan szar adatokat hozott ki , hogy aszerint az INA neki tiszta ráfizetés. Nyomás gyakorolás Q3 keresztül,némi üzengetés sajton keresztül , majd Hernády ellen visszavonják a kereset levelet és csendben megegyeznek. Irány long
OTP mindenki optimista , pedig orosz,ukrán rel. gyülik a rossz hitelállomány. Bulgér rész egyre rosszabb. Magyar hát itt Birosági bukták tómege és uj devizaelengedési terv.
Sunyi Sanyi és csapata kitáraz , szönyeg a szaros palacsinta
short
Régi portfoliosok, néha jelentkezem . Csatakiálltás vátozatlan "only the short"
Hathor, nem az a baj, hogy eladtad...
Mindenkinek megvan a joga hozzá és senkinek sem tartozik elszámolással mindaddig amíg nem hülyíti a másikat...
Tudod mi lett volna a korrekt?
Amikor biztos volt, felhívsz bármelyikünket és elmondod akár azt, hogy van egy tuti ingatlan üzlet, amit kár lenne kihagynod és szükséged van pénzre... ezt mindenki megértette volna.
Mert nekem is szükségem volt pénzre, ahogy elmondtam Neked, hogy veszek egy kisbuszt, de amikor eladom visszaveszem a részvényt... (sajnos ma is megvan még)
De nem az, hogy ködösítesz és terelsz amikor megkérdezzük kikérted-e a tulajdonosi igazolást és máshonnét tudjuk meg az igazat, ez a jellemtelen nem pedig az, hogy szabadon rendelkeztél a pakkoddal.
Sokan nem tudjátok a korábbi közgyűlésekre kb 3.000 db részvény igazolással jelent meg, mondván sokba kerül 3 bróker cégtől az igazolás kikérése. (KBC-nél free)
Igen, Rekettyeinek megvan, sőt... Ő is növelte a pakkját. (tőzsdén! nem OTC-n)
kuszaszem elveszti befolyását az EUR /HUF árfolyamegyedüli megállapítására??
kerály és csapata csak a pofonokat érti meg ezt már régen ki kellene használni
leáll a kamatcsökkentési periodus még a választás előtt??? ( Balogh 10 órás hír ) esetleg később kamatnövelés is lesz........mi lesz így a pénzügyi rezsiharccal))
nem tudom, érted-e, de az egész onnan indult, hogy egy olyan dologról akartál poénkodni, amiről lövésed nincs, a "poén" nagy része pedig abból a tévhitből táplálkozott, hogy ezek az összejövetelek afféle elitista klubok, wannabe-kapitalista "mi vagyunk a nagyfiúk! vigyázz, világ, mert jövünk!" mottóval
erre adtam egy "kis" cáfolatot, amit vagy megértettél, vagy nem, de igazából mindegy is...
ezt vagy érted, csak nem akarod, hogy "kikerüljön a marketinges repertoárodból", vagy nem érted, és akkor valószínűleg hiába magyarázom...
Abszolút mindegy,komolyan veszel-e,vagy sem,ez a te dolgod
biztosan én hibáztam,hogy fenyegetőnek, szerénytelennek éreztem a válaszod,
szeretem ha kioktatnak humorilag stb. és tanácsokat adnak azok akiktől nem kértem
lehet, hogy most utoljára vettelek komolyan, ezért még most biztosan összerittyentek neked vmi komoly hozzászólást, aztán lehet, hogy feladom :)
vegyük akkor sorra ezeket a dolgokat:
1. szerénység téma meg kis/nagybüfik, meg aki számít, titkos találkozók, stb.
mint azt jeleztem, ezek a találkozók kisbüfiknek szerveződnek (ha úgy tetszik, amolyan italozós időtöltés, ahol a közös nevező a tőzsdézés mint hobbi és/vagy megélhetési forma), és semennyire sem titkosak
nincs semmilyen skull&bones-os éle a dolognak, nem elitklub, legalábbis amiken én voltam, még csak nem is hasonlít ilyenekhez
egy rotary-klubos összeröffenés ehhez képest formális és nagyon elitista
ezek nem ilyenek, itt más van :) de mint felajánlottam, ki lehet próbálni
2. burkolt agresszió, stb.
erről meg végképp nem volt szó, én arra utaltam, hogy senki előtt nem volt soha elzárva, és ha lesz a jövőben, akkor sem lesz... írtam is, hogy gyere nyugodtan, poénkodj, arra amúgy is minden konfin bőven sor került, pl. az egyiken bejött egy hastáncos csaj, na az jó poén volt :) pedig senki nem nyáladzott utána, de azért feldobta egy kicsit a hangulatot :) ...de persze volt még sok minden más is...
a lényeg: biztos vagyok benne, hogy senki nem fog ott téged bántani, sem én (ha ott leszek), sem más
a többit már te képzelted hozzá, te tudod, hogy miért...
javaslom egyébként, hogy inkább a poénkodós vonalat "erőltesd", mert ez (kötözködés) nem nagyon megy, a viccelődés meg szvsz igen, és ez most egyféle dicséret akart lenni :)
de ez egy szabad ország (még), így nem muszáj megfogadni a tanácsot :)
- Fidesz nyerés esetén a BUX íránya egyértelmű még akkor is ha Ricsike és OTP alapvetően jószámokat ad és a jövőjük is tutkos
MOL pedig INA vs horvát állam normális mederben rendezik
sőt M-Tel is békasegge alatt volt már akkor is
Mindezek ellenére onnan is tudtunk kb 1000 pontot esni........mondjuk lesz BUX alja is lassan, hiszen minden szar már beárazodott és a sok shortosnak egyszer zárnia is kell.
Ráadásul MNB és fijjuk bemondták nem érdekli őket HUF/EUR árfolyam.
Megvalósítható a portfolión is ismét egy kis szerveződés egy portfoliós bulira is. Akit valóban érdekel ostermelomagyar@gmail.com-ra írhat aztán találkozó címszóval megszervezzük.
A többi party a stocky-n ( Erdőbénye )és cc-n( Balaton vitorlásos) hagyományosan megszervezésre kerül a megszokott időpontban a megszokott szervezőkkel.
biztos arra gonolsz, hogy ez milyen kemény beszólás volt, mert a múltkor is hogy megríkattad vele a nagycsoportos kispajtásaidat :)
de tegyünk egy próbát: ha lesz még konfi (=konferencia), akkor személyesen is előadhatod ezt a remek poént, és megnézzük, sírnak-e majd a kisbüfik :)
ezek a konferenciák olyannyira nem titkosak, hogy a legtöbbjük a Portfolio dedikált topikjában szerveződött (gy.k.: Konferencia toipikcímmel)
amúgy értem én a poént, épp csak ez kicsit gyengére sikeredett, ettől sokkal jobbakat is tudsz... pl. hozzá lehetett volna tenni, hogy a pokémon kártyák csereberélése tilos, de matchbox-ot lehet, stb.
Topicolók este -éjféli munka megbeszélén ( munkavacsora/munkaivászat találkoztunk kb 20-25 fő több vagy sok Tequilával és sörrel kevertük, a tőzsdei technikát)) TA és egyéb vonalakat és női vonalakat is :-))
Megváltottuk a világot , tőzsdét , politikát ott mondta milyen néven írogat! Volt ott elemző , bróker, pü. kis/nagymufti és néhány kis/nagybüfi is!!
UER alapúra arra az esetre gondoltam egész Európában kb. 1- 1,25 % lehet keresni , PEMÁK eseten 3-4 x szeresét.
OTP , Ricsi annyira beverté hogy OPUS-t lecseréltem OTP részvényre.
Kis politika:
Krím Oroszoké lesz !! Ha van eszünk és bátorságunk Kárpátalját visszakérjük vagy Ukrán , Orosz módra kárpátaljai Majdan csinálni Munkácson ( (Van Nekünk TEK , ami mindenhol bevethető ))
"PEMÁK-ra lenne érdemes gyúrni , mert Mo.-i infl. lassan indul felfelé"
sztem a PMÁK-ra gondoltál, mert a PEMÁK az EUR alapú, ott nem számít az infla (az most mellékes, hogy PMÁK esetében is annyit nyersz a réven, amit elbuksz a vámon, azaz a reálkamat uaz lesz, talán még egy matyi is jobb befektetés, ha már magyar viszonylatban gonolkodsz...)
Doubravszky György a pf-n fórumozott? Ez komoly? Abból azonosítottad be, hogy van egy könyvkiadó cége, vagy konkrétan elárulta valamikor? Netán ott volt valamelyik fóromus találkozón? Egy konferencián? :)
Én nem ismerem, de vicces figura lehet :) ...persze egy MNB-be csak olyan való, akinek van szakmai kvalitása hozzá, de ez már más téma...
Eu hajlandó 30-35 milliárd eur-t beleölni , akkor minden happy!! Addig viszont orosz energiakés az ukrán torkon , de szabadon éhezhetnek . Gondolom megkapják Krím és Kelet - Ukrajnát a többi mehet a levesbe EU felé.
PEMÁK-ra lenne érdemes gyúrni , mert Mo.-i infl. lassan indul felfelé
prfeco meglátásai
MOL INA vs horvát állam miatt MOL olyan szar adatokat hozott ki , hogy aszerint az INA neki tiszta ráfizetés. Nyomás gyakorolás Q3 keresztül,némi üzengetés sajton keresztül , majd Hernády ellen visszavonják a kereset levelet és csendben megegyeznek. Irány long
OTP mindenki optimista , pedig orosz,ukrán rel. gyülik a rossz hitelállomány. Bulgér rész egyre rosszabb. Magyar hát itt Birosági bukták tómege és uj devizaelengedési terv.
Sunyi Sanyi és csapata kitáraz , szönyeg a szaros palacsinta
short
Régi portfoliosok, néha jelentkezem . Csatakiálltás vátozatlan "only the short"