Azt mondja veled kapcsolatban "valaki törölte a jóasszonyt, mielőtt válaszolni tudtam volna neki", miközben ő tiltott ki és törölt... Kezdek komolyan aggódni, nagyobb a baj a rendszerben, mint gondoltuk :(
Tegnap leírtam a vélaményemet ki is rakott, de igazam volt.Ma írja hogy 200 pár ezer forintot nyert. Én péntek óta vettem az ott1 et 113ft átlagom volt, ma nyióba meg utána realizáltam 7,5 millát majd visszavettem 160 alatt az összest.
Törölt felhasználó2020. 03. 27. 19:38
Innen üzenem, hogy így nehéz értelmes párbeszédet folytatni, ha karddal azonnal lekaszabolod akinek más a meglátása.
Na kire gondolok? "Ma 142 Ft-ot nyertem OTT1-ben 15 kötéssel, de utálom azt a papírt, mert lélegeztető gépet vettek, ami most tök felesleges dolog, a koronavírust csak a politikusok találták ki. De elteszem magamnak a nyerőt, hogy elbukhassam jövő héten, de azt sosem vallom majd be."
Nem is lenne baj, ha valaki a saját életében csinál 30millás bukót a tőzsdén, de bizonyos kor felett, gyerekkel, unokával ez már szörnyű felelőtlenség szerintem. Kivenni a saját gyerekem, unokám feneke alól egy pesti lakás árát, azért, hogy szórakoztassam magam, meg élvezzem, azt ahogy néhány muslinca körbedong mert csinálok egy nap 20-30ezer nyerőt? Én ezt nem tudnám megtenni, meglopni a saját családom. De persze mindenki más...
Miért nem shortolsz? Vagy a tőzsdekirálynőt környékezd meg, hogy megtudd, hogy kell pandémia idején bear piacon longos pozikkal mocskossá keresni magad!
Jósnak ne menj el. Nem trédelek mostanság. A pénzégetést meghagyom nektek. Aztán amikor tönkrement a sok kártékony kisbüfi, akkor vásárolgatok. De az még jóóó soká lesz.
Nem gondolom, hogy világvége lesz, de zeller taktikájának egyelőre annyi szerintem. Az bullban ment, akkor sem tökéletesen, de most, a bear időben meg nettó cumika.
Ekkora nyerője ilyen brutál felpattanós napon van csak... Ebből nem sok lesz. Ha év végére le is dolgoz mindent, akkor lesz egy nagy 0-s éve, akkor szerinted ügyesen csinálja? :O
Átmeneti siker. Évvégén ha átköti a beragadt pozikat akkor meg milliós mínuszok jönnek és kiderül hogy egész éves nyerő harmada fele elúszott.
Törölt felhasználó2020. 03. 20. 18:08
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2020. 03. 20. 18:01
összesítve a nyereségek: 4IG összesen 38 954 HUF APPENINN összesen 6 940 HUF AutoWallis összesen 11 889.5 HUF CIGPANNONIA összesen 26 237.38 HUF ESTMEDIA összesen 10 908 HUF FUTURAQUA összesen 48 897.18 HUF OPUS összesen 14 521.8 HUF SET Group összesen 65 746.5 HUF @ Nyereséges HUF pozíciók összesen 224 303 HUF
A kamatos kamathatás miatt ennyi ideje, ilyen hozammal már rég milliárdosnak kellene lennie. Ezen az összefüggésen végül minden névtelen fórumos igehirdető elbukik. Nem bántani akarom őt, azt csinál a tőzsdén, amit akar. Csak azt tartom nagyon kártékonynak, hogy a hiszékenyeket bevonja a bűvkörébe, akik szépen lenullázzák a számlájukat a tuti módszerével.
Poshadék leves