Topiknyitó: PortfolioMobil 2010. 12. 06. 10:22

Portfolio.hu mobilfejlesztésekkel kapcsolatos Hírek, Újdonságok, Frissítések  

A topicban a Portfolio.hu mobilfejlesztéssel kapcsolatos információit szeretnénk megosztani. A hírek és mobilokat érintő újdonságok mellett ide várjuk továbbá a fejlesztésekkel kapcsolatos hozzászólásokat, véleményeket.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
lackok 2011. 02. 21. 05:27
#20
Android 2.1 alatt én csak ezt látom ha a Mobiltőzsde oldalán be szeretnék jelentkezni:

"Üdvözöljük!
A belépéshez magasabb kategóriájú telefon szükséges."

Ilyenkor mi van????
Telefon: ZTE-Blade, 800x480, kétlem hogy ez alacsony kategória lenne ehhez.
PortfolioMobil 2011. 02. 18. 10:52
#19
Köszönjük az észrevételeket, a hibákat hamarosan javítjuk.
Addig is bármilyen, a mobilkereskedéssel kapcsolatos kérdésben kollégánk a 06 1 472 2096 telefonszámon tud segítséget nyújtani.
Dumber 2011. 02. 17. 18:57
Előzmény: #17  Dumber
#18
Ez a hiba ma nagyon bosszantott.
Mivel ma nem volt kötésem a BUX1112-n, ezért a kötéslistában nem látszódott semmi.
Ugyanakkor szerettem volna shortot nyitni, de sehogyan sem tudtam elérni az instrument.
Lehet, én néztem be valamit, vagy tényleg nem elérhető?
Légyszi ezt oldjátok meg gyorsan!
Dumber 2011. 02. 16. 17:29
Előzmény: #14  PortfolioMobil
#17
Én már használtam is. Kellemes, ugyanakkor a kezdő oldalon csupán csak részvényeket lehet felvenni. Sem certi, sem BUXhati nem elérhető.
Ezek valós árfolyama és az ajánlatok csak a kötéseim böngészése közbeni választás után láthatom .
lxrose 2011. 02. 16. 17:23
#16
Feltételezem, hogy a portfolió mobiltőzsde ugyanazokkal a problémákkal rendelkezik, mint az Erstés. Nekem az a problémám, hogy beállítottam, hogy soha ne léptessen ki, mert kóddal van védve a telefon, de ma 2-szer is újra be kellett jelentkezzek. A webes verziót használom Androidos telefonon. (Froyo)
lxrose 2011. 02. 16. 12:21
Előzmény: #8  PortfolioMobil
#15
Jó gondolat az internet világában, hogy az alkalmazásokat is probáljuk rendszerfüggetlenné tenni. Sajnos a desktopra szánt verzió (legalábbis az Ersténél) csak Windows alatt működik teljeskörűen a .NET miatt, de remélem, ott is lesznek előrelépések hamarosan.
Én is várom az Androidos verziót, bár nekem egyelőre a webes is jó a telefonon, pláne, hogy eddig nem is működött.
PortfolioMobil 2011. 02. 15. 11:21
#14
Mivel a Portfolio MobilTőzsde szolgáltatása minden esetben a mobiltelefon böngészőjét használja a kereskedési felület megjelenítésére, a működés egyetlen feltétele, hogy a telefon rendelkezzen internet kapcsolattal és internetes böngészővel.

Fontos, hogy minél gyorsabb internetkapcsolatra képes a telefon, annál gyorsabban tudja kezelni a kereskedési rendszert is, ezért mindenképpen olyan telefont ajánlanánk, ahol a technikai specifikációknál föl van tüntetve, hogy HSDPA/HSUPA és WLAN IEEE802.11 internet elérésre is képes.
PortfolioMobil 2011. 02. 14. 17:08
#13
Mostantól bárhol, bármikor hozzáférhetünk kereskedési számlánkhoz. Új szolgáltatásunk segítségével minden böngészővel rendelkező telefonról elérhetjük a Portfolio Online Tőzsde mobileszközökre optimalizált felületét.

A Portfolio MobilTőzsdébe a link oldalról tudunk belépni. A hagyományos kereskedési platform minden funkciója kényelmesen elérhető, így megbízásokat adhatunk és módosíthatunk, vagy akár valós időben is követhetjük a tőzsdei árfolyamok alakulását.

Reméljük az új felület elnyeri mindenki tetszését. Sikeres kereskedést kívánunk mindenkinek!
PortfolioMobil 2010. 12. 22. 13:36
#12
Mivel többen is jelezték, hogy segítségre lenne szükségük a Portfolio.hu App letöltéséhez, itt egy rövid útmutató, hogyan is tudjuk telepíteni az alkalmazást az App Store-ból:

A letöltéshez regisztrációra van szükség (amennyiben még nem regisztrált az App Store-ba korábban), ami a következő lépésekből áll:

1. Az iPhone kezdőoldalán válasszuk ki az App Store ikon :

link

2. Az App Store-ba lépve válasszuk ki az alsó menüsorból a Categories menüpontot, a megjelenő listából válasszuk ki a Finance ikont majd a felső menüsorból a Top Free kategóriát.

link
link

3. Itt megjelenik a Portfolio.hu alkalmazása. Válasszuk ki a Portfolio.hu ikonját és az így megjelenő leírásnál kattintsunk a FREE, majd a helyén megjelenő INSTALL gombra.

link

4. Az INSTALL gombra kattintva megjelenik egy bejelentkezési képernyő, itt válasszuk a Create New Account gombot, majd miután megjelenik az első regisztrációs oldal (tartózkodási hely), kattintsunk a Next gombra a jobb alsó sarokban.

link
link

5. A következő oldalon el kell fogadnunk a letöltés feltételeit. Scrollozzunk az oldal aljára és kattitnsunk az Agree gomra, majd a felugró ablakban válasszuk újra az Agree lehetőséget.

link
link

6. Az itt megjelenő form-ot töltsük ki értelemszerűen. FONTOS: létező email címet adjunk mert, ide fog jönni a regisztrációt visszaigazoló levél, továbbá a megadott belépési jelszónak tartalmazni kell ki- és nagybetűt is, valamint számot és minimum 8 karakter hosszúnak kell lennie.
7. Ha elkészültünk kattintsunk a Next gomra az oldal alján és a megjelenő oldalon a Payment Card –ra kattintva válasszuk a None funkciót. Ezután már csak címet és nevet kell megadni a regisztrációhoz.

Ezt követően már tudjuk is telepíteni a Portfolio.hu alkalmazását ,az 1-3. lépéseket megismételve, csak a 4. lépésnél megjelenő ablakban válasszuk ki a Use Existing Account gombot és adjuk meg az az email-cím jelszó párost amivel korábban regisztráltunk. Ezt követően a telefon megkezdi az alkalmazás letöltését, ami 2-3 percet vesz igénybe.

link

A telepítést követően már használhatjuk is az alkalmazást. A alkalmazás ismertetőjét és a hozzá tartozó oktató videókat megtekinthetjük ide kattintva: link
fityfiritty 2010. 12. 16. 19:51
Előzmény: #2  PortfolioMobil
#11
Gondolom széleskörű kutatás eredménye, hogy épp a legnépszerűbb, hazánkban legtöbbek által használt mobil platformra fejlesztették először a programot... :o((
PortfolioMobil 2010. 12. 13. 11:56
#10
A Porfolio.h jelenlegi iPhone app-jában az első indítást követően nem frissül a hírfolyam. Mi a teendő?

Sajnos ez egy hiba, amit mi is csak most fedeztünk fel és jelenleg is épp javítás alatt van. Hamarosan kijön egy verziófrissítés az app-hoz, remélhetőleg még a héten és itt már megfelelően fog működni a hírkezelés.

Addig is úgy lehet frissíteni a hírfolyamot, ha teljesen bezárjuk a programot és újraindítjuk (a háttérben a taskmanagerből kell bezárni az appot). A taskmanagert az iphone képernyő alatti gombjának kétszeri megnyomásával tudjuk előhívni. Az itt megjelenő programokat ezt követően egyenként tudjuk bezárni, ha rákattintunk az adott app (jelen esetben a Portfolio.hu) ikonjára és nyomva tartjuk azt. A megjelenő kis piros körre kattintva már be is tudjuk zárni a programot.

Köszönjük a türelmét és elnézést a kellemetlenségekért.
fricko 2010. 12. 10. 14:31
Előzmény: #8  PortfolioMobil
#9
Akkor ez Nokia okostelefonokra is igaz lesz? Így volna valóban "sportszerű" a 2 hónapos real kipróbálással együtt! Várjuk!
PortfolioMobil 2010. 12. 09. 09:09
#8
Jelenleg több mobilplatformra is folyik a fejlesztés. A cél, hogy a POrtfolio.hu igazi platformfüggetlen alkalmazás legyen és mindenki szabadon elérhesse, telefontípustól függetlenül.

Az új alkalmazások megjelenése valamikor 2011 első negyedévében várható.
tamasadam 2010. 12. 08. 21:25
#7
Nagyon várom androidra :-)
Pnorb 2010. 12. 08. 10:23
Előzmény: #5  PortfolioMobil
#6
Sziasztok,

Jó az alkalmazás, egyetlen javaslat:
A grafikonon jó lenne látni a forgalmat is (oszlopdiagram).

Várom a frissítést, illetve a kereskedési lehetőséget is...

Üdv, és így tovább
PortfolioMobil 2010. 12. 08. 09:52
#5
Az app futtatható Touch-on és az összes többi iPhone típuson is.

A visszajelzések és javaslatok alapján összeállítottunk egy frissítési csomagot, hogy minél használhatóbb és hasznosabb app-ot tölthessenek le az érdeklődők.
A frissítés még a héten az AppStore-ba kerül.
boeing765 2010. 12. 07. 15:54
Előzmény: #3  boeing765
#4
Bocs, már meg is tudtam. Használható iPod Touch-on is :-)
boeing765 2010. 12. 07. 15:53
Előzmény: #2  PortfolioMobil
#3
iPod Touch-on is használható az alkalmazás? Üdv!
PortfolioMobil 2010. 12. 06. 16:55
#2
Mai naptól letölthető a Porfolio.hu iPhone alkalmazása az Appstore-ból: link

Az alkalmazás túlmutat a megszokott magyar nyelvű tartalmakon, a Portfolio.hu gazdasági hírei mellett elérhetők a tőzsde- és devizaárfolyamok, valamint egyéb speciális, a befektetési döntéseket támogató szolgáltatások.
Az applikáció egyedülálló letöltési kedvezménnyel indul. 2011. január 31-ig a Budapesti Értéktőzsde valós idejű tőzsdei árfolyamai ingyenesen elérhetőek a regisztráló ügyfelek számára.

Az appot folyamatosan fejlesztjük, így következő lépésként az ATX és DAX legforgalmasabb részvényeivel bővítjük majd a palettát.

Topik gazda

aktív fórumozók


friss hírek További hírek