Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Es kb ez a valasz, hogy az ingabinga es ontike ellenere miert itt erdemes beszallni es nem az utolso splitnel... awbe aki az utolso splitnel lepett annak a 21x helyett mar "csak" dupla maradt...
hát arra már nem emlékszem, évekig volt 500-800 közt, erre emlékszem 500 már nagyon rég volt, évekkel ezelőtt de akárhogy is vesszük, a "megszokott" 800-tól felment 1090-ig, ott split 136-ra, onnan ment 266-os csúcsig ---ez a felíveléstől számolva dupla --- /136-266/ --- és onnan csak lefelé jött 157-ig de 15-szörös? mikor?
2017. Szeptemberben meg csak 100 Ft volt... ha a mostani 8as splittel nezzuk akkor 12,5 Ft Adamosiek onnan toltak egeszen a split es AW belepesig ahol vegul 266 volt a csucs... tehat valamivel tobb, mint 21x ;-) csak mindenki elfelejti, hogy mikor kezdodott az altera - aw epitkezes
15-szörös? én alterára úgy emlékszem, hogy 700-800 között állt sokáig, aztán felügetett az átváltás előtt 1090-ig, az átváltás után ez 136 forintot jelentett , onnan valóban ment 266-ig, de ez semmiképp nem 15-szörös
és az igazság kedvéért tegyük hozzá, hogy valaki nagyon adja egy sávban ebben éppen reggel a 19800-as eladásom után egészen felvillanyozódtam, áttörés jön felfelé nem az jött hatalmas letörés jött és adta a "muki", ahogy a csövön kifért napi aljon zárt
Egy hete 2080 on senkinek sem kellett a 4ig, két nappal később 2500 fölött rengeteg vevő állt sorba. Most 18000ert valaki nagyon el akarta adni a Plotit. Igy megy ez...
de, vettem 18200-on, adtam 18700-on, és vettem nap végén 18000-en de elég ronda az irány benne azért kérdezem a 16900-as visszatesztet, hogy úgy készüljek
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)