Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Hát. hogy miért jó, ezt nem tudom, és nem is értem, hogy ha megvan az 5%-a a két tranzakcióból, az miért nem jelentésköteles. Számomra biztonságosabbnak tűnik, ha jelent, mert akkor rögtön kiderül, ha visszamegy 5% alá, így meg nem lehet tudni, hogy hol is tart...
már pénteken is írtam, hogy az a gyenge kis "letoló", aki kétszer próbálkozott 18000-es eladással, de megvettük 18200-on tőle, amikor próbálkozott, utána láttam, hogy beáll venni 17500-ra egy nagyobb vevő mi van, ha a pénteki letolónak több van, mint gondoltuk? ma legalább 1000 darabbal bírta rontani 18500-tól folyamatosan
A konyvhoz te ertesz:) Ha segit a vudu-mágia én nem bánom, de még holnap is szabin vagyok, így nem igen fogom latni meglett-e az eredménye:) Majd holnap este leírod, hogy elment-e lenyomo ember vagy maradt. Azert koszi elore is.
És akkor AGY69 AG-nek miért nem kellett jelentenie? Mert a két OTC-s tranzakcióval már átlépné az 5%-os küszöböt? És ez miért jó nekünk, h nem jelentette magát 5% felettinek?
Én sem tudom, de 30.000-ről lement 17.000-re es 1-2 napon belül jott egy hír, hogy ÁGY megvasarolt 20.000 db ot 17e körüli áron. Sztem hasonló oka is lehet de lehet mas is. A közgyülesen lattam a rv konyvet azert voltak olyan rv-ek akik evek ota tartottak tobb szaz db-ot akar 2-3000 Ft-rol, lehet valamelyiknek jott egy olyan uzleti lehetoseg amihez kp-re volt szuksege. Ki tudja? A tőzsde azert csodálatos mert egy eseményt százféleképp lehet látni és értelmezni is:))))
Az AKKO Invest Nyrt. ezúton értesíti tisztelt részvényeseit, hogy a mai napon megtartott IT
ülés alkalmával a Társaság igazgatótanácsa 1/2019.(III.1.) számú határozata értelmében
döntött az AGY69 AG-vel történő 23.000 db saját részvény eladása ügyében.
Az AKKO Invest Nyrt. az OTC tranzakció során 23.000 db, ISIN: HU0000097530 azonosítójú
törzsrészvény került átadásra, 18.700,- Ft/db áron.
Fentiek következtében az AKKO Invest Nyrt. vonatkozásában a saját törzsrészvények
darabszáma 398.335 db-ra csökkent, a kibocsátott alaptőke 76,43%-nak felel meg.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)