Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Nem tudom... Tegnap 9millával húzták felső limitre, ott meg még 4milla volt a forgalom. Ma pedig sok az egy darabos lekötögetés. Most épp 1 darabbal fel.
Nem követem az Alterát, nem tudok véleményt mondani. Viszont itt mi értelme van annak, hogy visszateszik 8050-re, majd beáll a vevő 9350-re, az eladó pedig 9000 forintra.. ?
Aki lent vette,annak persze jó lehet. Szépnek ígérkezett a napi limites felpattanás. Azért az jó jel, hogy a névértéket felemelték nov.végén 250 ft-ról 1600-ra..
Befektetésnek lehet, hogy nem jó, de spekára tartani még jó lehet. Pláne aki olcsóbban vett, mint a mostani ár. Ez is kb a reményre mozog, olyasmi, mint az est, set stb..
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)