Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Tegnap még az volt a baj, hogy ilyen keveset ajánl és hogy nem is kéne ennyiért odaadni, ma meg már olyan jó ez az ár, hogy az a baj, hogy miért nem vesznek még ennyiért...
Amúgy Zrt-vé csak úgy alakulhat, hogy kiszorítással? Vagy olyat is lehet, hogy a kisbüfi most bespájzol, és vele együtt lesz Zrt, és a kisbüfi is benne lesz?
tudni kellene, hogy mit is akar zsiday. lehet ész nélkül venni kellene a részvényt, és nem eladni. de ez a jövő zenéje.
szerintem zsidayt nem ejtették a fejére, azaz eredményesen fog továbbra is üzletelni.
most nyrt-ként tekintünk a cégre, és idegen az, hogy a pénz beragadhat egy zrt-be. ezen kell felülemelkednie annak, aki tartaná a részvényt.
nagy tulajok nem nagyon akarnak kiszállni, legalább is szerintem. ha nekik ez így jó, akkor....
én nem izgulnék e miatt
5700-at mindenki meg fogja kapni
viszont ha addig húzza, míg kivezetik, és annak során ajánlja fel, akkor egyrészt transzferálni kell, ami drága, másrészt az OTC ügyelt, ami meg nem ETÜ, agy az esetleges veszteséggel (akár későbbi évi veszteség) nem vezetheti össze a nyereséget. feltéve, hogy nyeresége van a plotinus részvényen.
Az nem korrekt a cég részéről, hogy csak 150 000 db-ot vásárolt meg 5700 Ft áron, akkor mindenkinek kellett volna biztosítania ezt az árat aki ki akart szállni? Rosszul gondolom?
Valakik mégis adják. Nekem évek óta nem volt semmilye részvényem, régebben volt Plotinusom, de most csak mert érdekel a sztori, kockáztatni viszont nem akarok, ezért vettem kemény 10 darabot 5560-on :-)
rosszul tudják. a Tpt 63/A. § szabja meg a kivezetési ár minimumát, márpedig a 1) bekezdés b)pontja szerint ha a plotinus akár vett, akár adott részvényt, akkor 180 napon belül az átruházási ár alatt nem adhat kivezetésre árfolyamot. ez pedig jelenleg 5700.
a forgalmon azért se kell csodálkozni, mivel az alapkezelők általában nem tarthatnak a portfóliójukban zrt részvényt.
így nekik azonnal lépniük kellett.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)