a felhasználók zöménél lehet h igaz.. én igazából magam nevében nyilatkoztam.. nálam az értékvesztés sem játszik.. amíg nem változik nagyot az élethelyzetem addig ez így lesz (ha dupla lesz a dízel ára, akkor is)
én bringával közlekedek a városban (szerencsére jó egészségem örvendek, így megtehetem télen nyáron)
mellettem araszolgatnak az úton az autósok reggelente dugóban.. mindegyikben egy szülő egy gyerek (bármekkora is).. mikor én voltam iskolás, máshogy volt. Mi be tudtunk járni már ált.alsóban önállóan (busszal/gyalog) a suliba, bármilyen messze volt. Most két utcányira lakó kolleganőm is kocsival viszi a hatodikas fiát a suliba. Ez számomra felfoghatatlan.. Mikor óvatosan kérdezgettem erről, az volt a válasz h hát "megváltozott a világ", "megnövekedett a forgalom", ezért nem merik szülök egyedül engedni a gyereket iskolába. De miért növekedett meg a forgalom?? :) Meg kell nézni milyen a város ugyan abban a reggeli időpontban, mikor iskolai szünet van. Épp csak az ördögszekerek hiányoznak az üres utcákról..
(nem a fővárosról, hanem egy megyeszékhelyről beszélek)
Példátlan helyzet állt elõ az üzemanyagárakban, nem sok jóra számíthatnak a dízelesek
Ugrás a cikkhez