Ott van vihető!! :D
Azért most, mert most vált eladóvá... azért ennyiért, mert számomra ez a megfelelő ár.
Alacsonyabb áron nem adom el, mert van a részvényben némi lehetőség (még ha igen halovány és hosszabb távú - kivétel ha cs.a, akkor rövidebb); de ezen áron szívesen kiszállok belőle.
Világosítsál fel léci ,hogy miért van ott az a pakk mert én nem tudom.Ha elakarná adni ezt a mennyiséget,akkor ideje lenne odaadni a vevőknek amíg van! Mellesleg nem értem ha valós ez a mennyiség,mire vár az eladással.Felajánlhatta volna nekem,ettől jóval többet vásároltam ,jóval magasabb áron.Mind a ketten jól jártunk volna.A részvényesi megfeleltetést a bróker küldi a cég felé,tegnapi naptól kezdődően.
Megvan a letéti igazolás, de ha jól emlékszem a részvénykönyvbe is be kell magam jegyeztetni csak akkor mehetek a közgyűlésre. Mit kell most tennem a letéti igazolással?
Ott sem sokat..?? 80-ig a cég több mint 4%-a bent van a könyvben eladáson!!! Ha érdekelné a főtulajt(okat) már rég megvették volna ilyen szemét áron!
Vicc
Látom valaki nagyon szeretne venni olcsóbban.Berakott nagy mennyiséget hátha megijeszt valakit vele.Többször elmondtam, ez már itt nem fog működni!Biztos kézben a papír.Csak magasabban lehet kicsavarni,de ott se sokat.
Műhold szépen mutatja épületeinket.(Annyira még nincs szar állapotban)Kár az épületekért is,ha mész ne hagyd,hogy a vagyon elúszon,ami még menthető elne úszon,én nem engedem!Azt se bánám ha újra indulna a szövés!Csak egy Óriás Büfencs kéne!(mondjuk rízs szemű is lehetne ha van pénze.)
Üdv!Én nem megyek gyűlésre megbeszélik a dolgokat,hogy minden szar azt kész!Bomba biztos papírunk értékálló megint hidegen hagyta az összeomlás(2 nap szünettel).Szegény ricsi,oti,...és a többi,jó lenyomták az árakat aztán jön az 1000 huf drágulás megint,hányszor játsszák el ezt blöff háborúsdis sztorit.
Egy ajánlat árfolyama nem lehet alacsonyabb, mint a féléves súlyozott átlagár és az egy részvényre jutó saját tőke közül a magasabb.
Miután itt az utóbbi magasabb, nincs jelentősége az aktuális árfolyamnak.
Üdv!A két topic létrehozását én bénáztam el.A beöntést jól értelmezted,csak burkoltan fogalmaztam.Ez az egyik lehetőség a több 10k bepakolására.A másik verzió:Mint tudjuk a cégben van egy nagyobb résztulajdonos is,aki az ulolsó közgyűlés alkalmával nemmel szavazott egyes napirendi pontokban,sőt határozati javaslatokat is előterjesztett.Egy ilyen tulajdonos ha bővíteni szeretné befolyását a cégben két megoldása van.Vagy elkezdi összeszedni a piacon leeső papírokat ami max:pár%,vagy vételi ajánlatot tesz a többi tulajnak.Neki az a lényeg hogy lent maradjon a papír ára az ajánlat tételig.Na most, ha az 50k. kiszedik,nincs nagyon fölfelé akadály.Neki nem mindegy, hogy 60,vagy160.Sokkal többet ér a részvény,ebből köv. többet kell fizetni érte.Nekem ez a legkézenfekvőbb,mert ha én szabadulni szeretnék mint tulaj már a piac rég felszívta volna,igaz alacsonyabb áron.Itt viszont benttartás van azon az árszinten.Bár 87-en kezdte,majd mikor lejebb eset az árfolyam utánna került 77-re.
Szerettem volna megnézni,ha elkezdik fogyasztani mit lép az illetékes,de most nem ment el odáig.Majd talán közgyűlés után.Kérdés? Ki jön ápr.28-án a gyűlésre,mert én szeretnék eljutni,remélem az időm engedi.
Pannonflax