Szép estét mindenkinek!
Sajnos a közgyűlésre nem tudtam elmenni a vállalkozásomból eredően.A köv. 05.27.-én már remélem nem jön közbe semmi.Most jutottam gépközelbe és látom,hogy mi történt ma,valaki(k)nek kellett 1%,és pont volt is annyi eladáson. Azt gondoltam,hogy Ery-nek sikerült eladni a pakkját, de azt írta nem az övé volt.Olvastam a jegyzőkönyvet,hát nem nagyon érdekelte a többi nagy tulajdonost a gyűlés.A 2014-es első rendkívüli gyűlés ismétlődése,csak akkor én is jelen voltam.
A folytatás az úttorlasztól függ ,hogy holnap lesz-e.Gondolom ma sem volt bent egy ideig, azért tudott elmenni az ár 85-ig.Szerintem akkor válik érdekessé a dolog,ha valaki(k)kiveszik azt az 50k. Netán blöff és még vissza is kell vennie?
Majd holnap meglátjuk.Jó éjt!
Kizárólag az EMBA kft képviseltette magát a közgyűlésen.
Mondjuk nem rossz hír, hogy az ingatlanos céget csak névértéken adhatják el(legalábbis egyenlőre).
Cs.a. nincs.
Folytatás 05.27.-én.
Nem tudtam menni sajna,bebaszott egy kis gebasz,nem a pflaxnál,Mackó urat kérdezni akartam.Gáz van e Keg-ben.Mert itt az van de nem újdonság!1 éves sztori,cs.a javasolt,f.a lesz vagy nem fasz tudja.Üdv!Sikeres kereskedést.
82-ért vette, nagyot gondolom nem akar bukni, de ha nem bent állna, szerintem ilyen napokon feljebb is vásárolgatnának, és apránként tudná csöpögtetni..
... vagy olcsóbban tenné ki 2-3 részletben lehet megvenné valaki akinek megér annyit kockáztatni.
De feltehetően Kbr-nek van igaza, abban hogy ez a tétel csak az ár lent tartása miatt van ott (bár Ő az én csomagomra gondolta ezt), mert ekkora tételt ebben a cégben már senki nem vesz meg, így az ár sem megy fentebb...
Pannonflax