ugyanaz az 1000-1500 db játszik le-föl, egyik zsebből a másikba
csalogatják lefelé, de nem nagyon megy
néha belecsúszik valaki külsős 100-200 db-bal, az már adja is vissza
Csak nem biztos hogy most.
Ha visszaöntik, akkor még hónapokat kell ücsörögni...Jelenleg nem néz ki rosszul.
Rosszabbat vártam... De hatszázig porszívózva van...
Jól látod.
Mindkét forgatókönyv lehet és jellemző lenne. Még van remény egy következő hullámra... DE van egy harmadik lehetőség is, bár most kevésbé valószínű...
Ha átlépi a 700-at ott még nagyot tud emelkedni... Persze ehhez komolyabb mozgatóerő kellene...
Azért csak megjelennek az eladók ezeken a szinteken, ha leáll a porszívó. Most is meg lehetne venni 3000 darabot, aztán 1-2 darab visszakötésével még mínuszban is lehet zárni nap végén...
Hát, elég meggyőző dolgok amiket leírtál, pusztán olvasni kell a sorok között!
600-felett van több eladó is, tehát ezt forgalommal fogja átvinni, innen már nehéz 1-2millával kiakasztani. Tud venni a H-T többet is..
A pozitív dolgok:
HT növelgeti a befolyását, a legutóbbi bejelentés óta is vettek szerintem pár(tíz)ezer darabot.
Másrészt ahogy HT elkezdett mozgolódni és megélénkült a forgalom, úgy nyílt januárra meg márciusra is határidős pozi 4+14k. Remélem valaki sejt-remél-tud valamit, azért nyitott az emelkedés farvizén.
Visszanéztem a chartot, 2008 október végén egy rántással (rések, limit) ment 385-ről 720-ig, onnantól sáv majd le.
2009 szeptemberében két hullámban ment fel, először 400-ról 630-ra, majd vissza 522-re és onnan 700-ra. Aztán visszacsorgás 400-ig, agónia.
Most eddik két hullám volt, először 406-ról 533-ig, majd vissza 440-re és onnan 620-ig.
Az előzmények alapján innen akár jöhetne a csorgás, agónia, egy éves haldoklás.
Vagy ha nagyon fibózok, akkor visszacsorgás/lekötés 480-550 sávba, és ha van harmadik hullám, akkor onnan 730-ig.
Pannonflax