Ma már 3*2000 db-os csomagok cseréltek gazdát, kíváncsi vagyok zárásig meg lesz-e a 10.000 db és lesz-e közlemény? Ha látsz majd részleteket, ne restelld megosztani velünk :-)
Törölt felhasználó2010. 11. 11. 11:36
Előzmény:
törölt hozzászólás
Én személy szerint senkit nem akarok befolyásolni, nekem évekre is elfér ha kell, nem gond...
Mocskos kis spekuláns brókerek nem fognak kihagyni a jóból......
Mivel a brokik is olvassák ezt a topikot, nekik üzenem hogy: TARTÁS FASZIKÁIM :) Kopjon fel az állatok :)
Majd hülye leszek odaadni a Q3 / Q4 előtt, amitől a cég is sokat vár, és amitől elvileg a mérleg is plusszba billen......
Majd 2-3 év múllva 800-on, vagy hamarabb......
SZIGORÚAN SZ.V.SZ. !
Mindenki maga dönt mit akar.
Tőzsdézni nem erőből kell, ez nem kőmíves munka..
Itt agyban játszunk :)
Üdvözlök minden brokit aki a nyílt fórumokat olvasgatja :)
Legalább történt végre vmi, rossz hírnek semmiképen sem lehet mondani, szerintem egyik zsebből a másikba vándorolt a pakk. A High-Tech az előző csomagját 600-on vette, biztos vagyok benne, hogy az alatt nem jutott hozzá a Kaptártól, sőt! Arra viszont kiváncsi lennék, hogy a fenntmaradt kb 60K-t mikor és hogyan gyűjtögették össze, Én nem igazán láttam, hogy ennyit veszegettek volna, akkor nem itt lenne az árfolyam! Egy viszont biztos számomra, aki itt vesz nem hibázhat..
Na, legalább történt valami.
Leírom, csak hogy nyoma legyen:
A tranzakció előtt a High-tech-nek volt 143.300 db papírja, Kaptárnak 120.000.
High-technek lett 325.000 Kaptártól + piacról, azaz a tőzsdén 61.700 darabot szedett össze.
Jó ideje gyűjtögethette szépen lassan, mert ezt egyben biztos nem vette meg.
A régi pakkja meg a piacról gyűjtött összesen 205.000 darab volt, ami nincs 10%, tehát régen is vehette, csak nem kellett jelenteni a küszöböt, csak most a Kaptár részvényeivel együtt.
Most 14,6% részesedése van, a 15%-os átlépéshez 9885 db részvény vétel kell még. Kiderül, hogy gyűjti-e még.
Közös az,hogy közösen hozták létre.3 éve az ingatlan tünt nagy üzletnek és akkoriban ez jó volt az árfolyamra.Gyakorlatilag senki nem tudta miért hozták létre.Egyébként legjobban talán az ECO topikban volt felkapva.Te tuti emlékszel is rá:)velem együtt:)
Az ECO már 1,5 évvel később bejelentette,hogy akár el is adná.Azóta is ki akar szállni belőle.Szükség van lóvéra a rádió és a Sziget miatt.
Szerintem Móricz tudja csak,hogy mi lesz a High-Tech sorsa.
Pannonflax