Na, micsoda sztori fog itt kibontakozni. Az ingatlan szép dolog lenne, de igazán beszállíthatnának némi munkaruhát is az autós cégeknek nem? Csak hogy továbbgördítsem a plelyka fonalát :-)
A Flaxiban csak az zavar engem, hogy nem igazán látom át ezt az inatlanbizniszes részt...
Mert ugye 2007-ig olybá tűnhetett, hogy az ingatlan egy folyton megbízható hozamot biztosító befektetés.
Na ez az utóbbi években nyilvánvaló, hogy nem így van... Azt sem látom, hogy talpra állna az ingatlan szektor...
De még az sincs kizárva, hogy romlik a helyzet. Jó lenne már konkrét számokat látni, mert addig minden csak spekuláció a félhomályban. Ami a tízéves grafikon alapján jó is lehet... De a franc tudja, mi lesz itt végül.
Hm...
Lehet, hogy 411-en már én is vérszemet kaptam volna..:)
Bár lejjebb várom...
Még jó, hogy nem voltam bekapcsolva.
Már persze, ha bejön a várakozásom...
428, 426, aztán ahogy eléugrott egy kis pakk, bevágták a harmadik 5000-es pakkot is.....utána ment a harc a kis és a nagy pakk között, hogy ki adja olcsóbbé' a FLAXOT, de már csak 2 x 5000-es pakkokkal ment a játék......
Ha nem az vette meg az 5000-et mint aki adta is, vagy nem előre lebeszélt piaci tranzakció volt, AKKOR MOST VALAKI NAGYON SZOMORÚ :))))
Na bammeg, pont nem láttam.
Csak azért kapcsoltam be mert valaki hozzám vágott 406-on 300 db-ot...
De jön ez még lejjebb szvsz.
A 400-at megnyalja...
De ha jól elromlik a hangulat, akkor alá is eshet.
Pannonflax