Pedig az lesz szvsz..
Ma is ott a karbantartás...
Folyamatosan jönnek lejjebb a
párszázas pakkok...
Mivel vevők nincsenek csorog mindig lejjebb...
380-400 közé kerül szerintem.
Ha az megtartja és visszapattan az jó jel...
Ha most kezdenének srv vásárlásba, bukni már olyan nagyon nem tudnának rajta. A múltban a 400as szint mindig egyfajta pszihológiai támaszt gyakorolt az árfolyamra, sztem most sincs ez másként.
Nincs hír a cégről, nincs növekedési sztori, az árfolyam szép lassan vissza is csorgott egészen idáig. Annyira viszont nem rossz a cég, hogy az ár valami tőzsdekrah nélkül 400 alá is menjen.
Aki most vásárol, bukni nehezen tud vele, legföljebnb azt kockáztatja, hogy benne rohad a pénze még akár egy hosszabb ideig. De csúcsokat döntögető USA piacokkal megtámogatva a magyar piac is el fog indulni lassan, és akármennyire nem indexkövető B papír, ez előbb-utóbb a Flaxra is hatással lesz.
Lehet, hogy hülyeséget írtam tegnap, hogy nem veheti magát a cég mert jelentés előtt nem vehet. Ma vett az RFV saját részvényt, ezek szerint a cégnek mégsincs tiltva, talán csak a bennfentes személyeknek.
Na nem mintha számítana, egyetlen vezetőnek sincs papírja, és a cég is kb. 2 éve vett utoljára, szóval nem kell attól félni hogy pont most kezdenék el...
Majd meglátjuk a Q3 és a benne megfogalmazott jövőbeni várakozások mennyire mozgatják meg. Minden esetre a jelentés lassan már esedékes. Én nem kapkodom, beálltam sunyin vételre .-)
Én arra vagyok most kíváncsi, hogy tényleg meddig megy le... Mert egyenlőre még ez az irány.
Azért mondom már 460 óta, hogy ne kapkodjunk.
Hagyjuk szépen esni, aztán majd látjuk, ha venni kell.
Amíg nem lesz hír, nem hiszem, hogy valami történne...
Vagy a piac nem kezd nagyon emelkedni és magával ragadja... De most egyik sincs. Na persze egy jó záró, vagy egy tőkeemelős hír más tészta... De most egyenlőre lassan biztosan esik...
Pannonflax