Azert azt is vedd figyelembe, hogy a gyors tartalmazza, hogy az atszervezes tovabb folyik, de kimenetele bizonytalan es erre az evre jelentos eredmenynovekedes nem varhato, ill. az arf. fuggoen akar vissza is eshet. Ettol fuggetlenul jo uton haladnak, ugy tunik, de nem kell rozsaszinben latni a vilagot. Tovabbra is tartom, ha nagy forgalommal 1250 fole megy, visszaveszem.
Még annyit, hogy én az alábbiak miatt veszem:
"2007 I. félévében a vállalatcsoport a bázishoz képest árbevételét 25,3%-kal, üzemi eredményét 20,8 millió Ft-ról 94,9 millió Ft-ra növelte. Mérleg szerinti eredménye 110, 3 millió Ft-ot tesz ki."
Ahogy egy ideje figyelem ezt a topikot, azt állapítottam meg hogy kevés kisbefektető érdekelt ebben a papírban. Ezt a beírások számából állapítottam meg. Valaki, vagy valakik azonban ügyesen gyűjtögetnek. 780-on, 890-en, 965-ön, 1001-en és 1031-en vettem eddig a papírból. Az átlagáram 989 Ft. A továbbiakban még tervezek vásárlásokat. Arra várok, hogy az árfolyam nagy forgalommal átlépje a 1250 Ft-ot. Onnét nagy tér nyílik az emelkedésnek egészen 1500 Ft-ig. Tehát 1250 átlépésekor újra veszek egy nagyobb tételt, most hogy sikerült eladnom a TVK-t, pénzem is van hozzá.
ha jól emlékszem vaskut 1500 tájékán vette,még igy is bukott.Persze nem lehet tudni meddig megy, elég kiszámithatatlan.Fél évig ültem benne 680-ról,de 1080-nál kiszálltam.
lazac
Pannonflax