vaskut, addig tartsd amíg el nem éri a céláradat, hogy ez kinek mennyi sokmindentõl függ, sztem 1180-1280-as szint közé mehet (nekem ez a célár rövidtávon) , de ne rám halgass !
Törölt felhasználó2007. 09. 21. 08:04
Üdv mindenkinek! látom nagy az optimizmus a flax-al kapcsolatban! Arról mondjatok véleményt, hogy mi az az árfolyam amire max. várható a papír! Tartani..., de meddig???
köszi
Kedves Tulajdonostársak !
Nem-e tudja valaki, hol lehet megtalálni az elmúlt hetek teljes kereskedési statisztikáját, u.m. záró ár, legmagasabb és legalacsonyabb ár valamint forgalom ?
Meg szeretném nézni Chaklin osszcillátorra, hogy mit jelzett/jelez :-)
Köszönöm,
PK6. Mérlegen kívüli jelentősebb tételek
A Társaság ellen Mátravölgyi János és 4 társa pert indított határidős ügyleteken a PANNON-FLAX NyRt. által kinyomtatott részvények árfolyamának változása miatt elszenvedett kárának megtérítése érdekében. A per folyamatban van.
Én ismerek olyat, aki flaxolásban ment tönkre, úgyhogy rózsaszín ködön azért nézzetek át,mert tud ez lefelé is menni.
Ne legyen félreértés, én is úgy gondolom, hogy fölfelé megy.
Nekem is volt, szép haszonnal eladtam ma.
Szóval nem beleszeretni, mert nagyot tud ütni, hiába nőies a mozgása. :)))
Úgy látszik a Portfoliónak nem kóser a Pannonflax.Tegnap és ma meg sem emlitette a záróban ,holott a Pflax ma erősödésben az első volt.A tegnapit nem néztem vissza,de szerintem ott is.
Mi ez a diszkrimináció egyes papirokkal szemben??!!
lazac
Pannonflax