ez nem igaz, a geniben egy hajszállal 2000 alatti átlaggal vagyok benne, de te persze biztos jobban tudod....
és nem szálltam ki 2100-on, de ez sezavarjon..
na nem mintha magyaráznom kellene.
hehe, jó eszmefuttatás.
egyrészt ti biztos nagyon tudjátok melyik rallyn mennyit keresek vagy nem.
másrészt nem vagyok olyan naív hogy elhiggyem hogy ezzel a fórummal bármi is befolyásolható.
az viszont tény hogy szeretem lehűteni a kedélyeket, amikor egy szimpla spekirallyból az emberek nagy sztorikat vizionálnak...
de persze amikor meg igazam lesz akkor én vagyok a főbűnös, na ja.....ti tudjátok...
de egyébként nem én vettem nemrég tízezrével a humetet sem 130-on, ugyhogy biztos ne légy benne hogy én bukok akkorát mint ti.
Tod Gazdi lehet igazad van csak semmit nem érsz vele! Mert amíg Te ócsárolod a papírokat addig mások szétkeresik magukat rajta... És a végén ki jár jól? Te mert megmondtad hogy vissza fog esni vagy az 50% ot hozott rajta? Mindenki tudja hogy speki papírokról van szó és ezalapján kell viszonyulni hozzájuk. Attól még hogy Te nem ismered a stoppot lehet mások igen...
A másik az, hogy a Te szavaidból egy szót sem szabad elhinni, mert csak önös érdekből írsz a fórumba abban a tévhitben hogy befolyásolni tudod az árfolyamot.
Amikor a Genit felhozták a semmiből 2800-ig addig folyamatosan minusz forintos célárakat adtál meg, aztán amikor esett egy kicsit Te voltál a sorban az 1. hogy venni tudjál, azóta mindenki hülye aki 20.000 alatt el akarja adni.
Sztem már nagyon sok embernek az agyára mész, a legjobb lenne ha elhúznál az egész fórumról de sajnos ez nem rajtunk múlik... Miért kell Neked az összes topicot tönkretenni? Ki vagy Te? ....
Te Kolompar (GazDagadó) neked semmi se jó?
Évek óta rontod a levegőt minden tőzsdei fórumon és még mindig nem tanultál meg pénzt keresni egy rallin. Csak a csepel, 100 ralliból egy megfogása ez sokkal rosszabb mint egy véletlen. :-))))
Törölt felhasználó2007. 09. 21. 11:44
elfogtam egy határsértőt a Phylaxia topikjában: tényleg vennél phylát 1094 körül?
Tudta a fene. Én azért vettem tegnap mert
ordított róla a kitörés. Technikai és lélektani ellenállás adta meg magát 1000-en.
Beszállni és kiszállni egyaránt tudni kell.
Persze nem jön össze mindig.
Törölt felhasználó2007. 09. 21. 11:34
NÉZZÉTEK MEG A HUMETRALLYT, UGYANEZ A SORSA ENNEK IS.
és utána ne kamuzzátok hogy ti is tudtátok, mert most is CSAK ÉN MONDOM!!!
Pannonflax