jó reggelt! a probléma az, hogy még nem tudtam pénteken megszabadulni tőle! ezért nagyon izgulok a mai nap miatt! Tudom, hogy itt nincs szerencse, de azért hátha... majd nemsoká látjuk a nyitást!
Egyelőre jól tetted,hogy kiszáltál, mert régóta figyelem a vergődésedet.Nem rossz papírt, csak nagyon sok türelem kell hozzá.Nagyon hosszú a ciklusa, de most egy kicsit begyorsult.Egyetértek azokkal akik a RÁBA-val hasonlítanak. Ez még lehet 2300-2500 Ft is.Egy kicsit pihenni kell.
Mindig szelektálni kell a hsz között.
Van,aki fel,van aki ledumálja.Én néhányszor már ültem a Pflaxban,de eddig még mindig jól jöttem ki belőle.Most is kiszálltam 1080-on,nem biztam benne.Persze nem is sajnálom.Én számitok arra,hogy lesz egy visszateszt-bár nem vagyok szakértő-hogy azután menetel-e tovább,gőzöm sincs.
Sok szerencsét.
lazac
üdv! Tegnap a kereskedés utolsó egy órájában, mintha kitakarították volna a fórumozó oldalt! Addig nagy volt a lelkesedés az írásra, míg felfelé vettük az irányt! Miután már megszakadt az erősödés mindenki elhagyta a hajót! Kissé tartok a hétfői naptól, hogy ugyan merre megy az irány, de azért kíváncsian várom is a történéseket! Egy biztos: ha elér arra a szintre amit akarok én kiszállok ebből a papírból! Nem akarok sokat, csak annyit hogy ne bukjak sokat! Persze ez is sok lesz, de megszabadulok tőle! vaskut
Pannonflax