valakinek be kéne mennie jövő héten. Ha havonta 18án kérik le a kelertől az adatokat, akkor jövő héten látnánk már november 18-i friss könyvet. Minden kiderülne.
Azzal ne foglalkozz, hogy nincs annyid , mint itt sokan másoknak ! Az a lényeg, hogy önmagadhoz képest mennyit szánsz a portfóliódból erre a papírra ! Az arányok !
Az OTT ONE a legbiztonságosabb papír ! Ha rokonnak , barátnak , keresztakárkinek , gyerekori cimbinek kéne tanácsolnom egy papírt , most is ezt mondanám ! Most sem hiszem el , hogy Tűzkő adja ! Ha mégis, Ő akkor sincs gond, mert megvesszük ! :) másrészt nem hinném, hogy valami negatív dolog miatt adná el ! Ez kizárt !
AZ OTT-ONE NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
TÁJÉKOZTATÓJA SZERZŐDÉSKÖTÉSRŐL
Az OTT-ONE Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1024 Budapest, Fény u. 16. 5. em.,
Cg. 01-10-046724) ezúton teszi közzé, hogy a Társaság a mai napon újabb szerződést kötött
videostreaming megoldásának nemzetközi felhasználására.
A megkötött szerződéssel 2019. augusztus 31-ig az OTT-ONE Nyrt. lesz a technológiai
kiszolgálója a Columbia Pictures Corporation Limited (a Sony Corporation angliai
leányvállalata) „Sony Networks” alkalmazásának Magyarországon, a Lengyel Köztársaságban,
a Cseh Köztársaságban és Romániában.
A mai szerződéskötés is visszaigazolja, hogy az OTT-ONE Nyrt. streaming-technológiai
megoldásai nemcsak Magyarországon, hanem a nemzetközi piacon is versenyképes
megoldásnak számítanak.
Budapest, 2018. november 12.
Ha nem zavarok én is átjövök ide. Szeretem és igénylem a nyugodtabb légkört.:-) A befektetői tájékoztatót én már várom. Sokszor 1 azaz egy mondat nagyon sokat ér. Hátha elhangzik valami.
OTT-ONE__ Hívők