Mivel igény van rá a fórumon nyitottam egy új OTP topikot, aki akar ír ide.
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!
Nem rossz ötlet. Viszont mi az érdeke az OTP-nek saját részvény vásárolni, széllel szemben? Rövid távon sem tudnának tartani egy erős negatív hangulatot, a piacot sem lehet egy ilyen szemfényvesztéssel megtéveszteni.
Szerintem is gáz ez. Ha 8 alá beengedi Csányi, itt tényleg lesz pánik eladás, a 12-11-10-9 ezreseknek elegük lesz, ha foylamatosan esik és inkább eladják majd pmáp-ba menekülnek. A 8-at nem kellene hagyni, mert nagy baj lesz, még a covid aljig esetleg lemehet, de onnantól masszív vásárlás kell, különben az leszakad a jó ég tudja hol áll meg. Akkor jönnek pompi forgatókönyvei, a kutya nem meri majd venni. Legalább ebben a 8-9 ezres sávban kell tartani, valószínű hetekig-hónapokig, aztán ha látják majd hogy nem bír lejjebb esni, elkezdik majd merni venni. Ez az én véleményem.
Szerintem az még nagyobb baj, hogy nem tartják a részvény árát 10K felett!! Pedig megtehetnék!!! Pár 100k darabbal le tudják rángatni 8K alá simán! Persze azt is tudom, hogy ez most nem érdek!
2022 február óta van mélyrepülésben az árfolyam, márciusban nagy hibát követett el Csányi S(elnézést teljesen objektíven ismétlem az általa mondottakat)amikor 12-13.000 árfolyamnál arra biztatta a kisbefektetőket stb. hogy ne adjanak el,inkább vegyenek,mert 16000-t ér a részvény,azt nagyon nem kellett volna!!mert mint komoly pénzügyi szakértő,sőt!pénzügyi vezető is tudhatta jól,hogy a háború nem fog véget érni 4-5 hét alatt...Ezzel be is fejeztem az off-témát.
Ezt az árfolyamot akkor tudnám elképzelni, ha a bankadót még 3-4 évre meghosszabbítanák + a kamatstopot is (erre sajnos van esély) + az egész orosz diviziót be kéne szántani és mellette jelentősen nőne a Stage3 hitelek aránya M.o.-on és a többi leánybanknál is. Ha ilyen megrázkódtatások nem lesznek, akkor most egy negyedév alatt termel annyi profitot az OTP, mint 2012-2015-ben egész évben. Erre a 4-5000 Ft-is árfolyam nagyon alacsonynak tűnik.
OTP Trollmentes topik
Lakás, ingatlan topikom troll mentes lett a moderálásom mellett, és az egyik legpörgősebb topik lett.
Írjatok ide, ha van kedvetek.
Hasznos fórumozást!