Mivel a moderátor tömegesen tilt ki normális kérdezőket és válaszolókat a korábbi hasonló topikból, kénytelen vagyok egy alternatívát létrehozni, hogy legyen hol kommunikálni az ok nélkül kitiltotaknak és ha kel akkor bárki másnak.
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni
Át kellene vinni a Direktrbórkerből a múltban történt tranzakciókat. Ez hatalmas munka, és nem hiszem, hogy meg fogják csinálni. Idén már tuti nem lesz kész. Ha ez így van, akkor be kell mennem az ügyfélszolgáatra kérni egy 2025-öt a Direktbrókerre.. vonatkozót még az év vége előtt, adó optimalizálás és egyéb okok miatt is...
Én nem találtam ilyet pedig nagyon hasznos funkció volt hogy beállítsam abban az évben mennyi volt a nyereségem vagy veszteségem és ez szerint tudtam kereskedni a továbbiakban ez nagyon nagyon hiányzik sok más mellett
Ez bonyolultabb most! Hívd fel őket érdemes! 2 perc alatt tudtam velük beszélni! Sok akciójuk van...+ 40 000 ft szla nyitásra, vagy ingyenes szla...de értékpapír ott is külön van! 350 ft/ hónap. + egyébb, hívd őket, vagy neten is fenn van minden infó! Engem meggyőztek!
Régi vagy új erste-sek. Az a kérdésem, hogy ha nyitok ott egy értékpapírszámlát akkor hogyan lehet a pénzt olcsón/ingyen mozgatni? OTP esetén ugye van mellette egy lakossági folyószámla és onnan könnyen átjárható az OTP- értékpapírszámla. Erste esetén sincs más megoldá csak az, ha nyitok egy Erste-s lakossági folyószámlát és akkor arról ingyen mozog át? Ezt nem lehet megúszni, ugye? Illetve ha folyószámlát nyitok ott is (Az OTP-s lakosági folyót megtartanám, csak az értékpapírszámlát mondanám le) akkor hogyan lehet olcsón megúszni?
az nem ugyanaz. a befektetéseim eredménye az egy olyan lista volt, amin te tudtad beállítani az időtartományt és hogy csak lezárt vagy minden befektetetés eredményét számolja ki. lett belőle egy lista az összes kereskedési adattal (beker, eladás, költségek, növekedés) én ilyet az új rendszerben nem találtam.
Persze! Mindent megtaláltam ami a másik ban volt! (kivéve az 5 könyvet!) Nyisd meg a "portfoliót" A karika jelzi az összes befektetésed! Mellette nyisd meg az értékpapírok és befektetéseket! Ott felsorakoztatja a papírjaid s ha valamelyikre rá kattintasz, ki részletezi mikor vetted s menyiért! De előtte kiírja mennyit ér, hány % n van stb.
OTP Singlemarket problémák, kérdések
Direktbroker - Régi böngészős felület, elvileg kivezetik majd
Smartbroker - Régi mobilos felület, elvileg kivezetik majd
Singlemarket - Új ökoszisztéma, böngészőben és mobilon is így hívják, még erőssen fejlesztés alatt.
Mindnkinek javaslom a singlemarket hibák jelzését az OTP felé, szoktak rá reagálni, legegyszerübb az általuk megadott emailcímre. (lásd app/böngésző) Reményem szerint még fognak bekerülni új, hasznos funkciók.
Ismert direkt/smart broker sajátosságok:
- a direktbroker megbízás csak direktbrokerben kezelhető/látható
- a smartbroker megbízás csak smartbrokerben kezelhető/látható
- fél évnél régebbi megbízás (pl egy régi stop) sehol nem látható de a telefonos ügyfélszolgálat ki tudja törölni