"Kollégának válaszolva 59-ből 40-50k, 69-ből most pedig pár k." És ezen felül még jópár TS certi ment a levesbe, nem beszélve arról, hogy nem kell ahhoz KO, hogy bukj a TS-en a lassan másfél éve tartó long trendben. És most se lett volna TL95 KO, ha a világpolitika és a nagyok nem keltenek hisztit. Lett volna még kis oldalaz és most 19k környékén lennénk. Nekem ~3000db SP500-as certim lett KO, mert nem hittem el, hogy a kávézacc szerint is, meg az OTP chart szerint is el kellene adnom. De nem akartam én vitatkozni veled, mert ismerjük már egymás érv készletét, nem fogjuk egymást meggyőzni. Komolyan mondtam, remélem megjátszottad ezeket a megérzéseket és nálad is szaporodott a gyerek tanítási alapja. Ha shortból, akkor abból! :) Peace! :)
Most pénteken lesz az msci átsulyozás. Az nem befolyásol semmit? Mi lett az eredménye a 2 héttel ezelőtti bejelnetéskor, változott valamit az otp sulya?
Jövő hét keddig én valami ilyesmit várnék. (19 125 - 19 250) https://invst.ly/168tv0 A következő három napban (augusztusban) eléri-e a 19 ezret az olyan necces. Megstuccolhatja, de tutira a jövő hét hétfőt, vagy keddet mondanám. . Időnként egész korrekt bejegyzésekkel lehet olvasni. Olyan tisztességeseket, nem anyázósokat, sokoldalúakat. Nem győztem nyomkodni a pluszokat.
Az ott mar valami botfarm vagy ilyesmi. Nincs valos ember mogotte. Neha fetunik es 50-100 minuszt termel ( vagy pluszt ha oroszparti a szoveg ). Itt meg azert emberek vannak remelhetoleg.
Törölt felhasználó2024. 08. 27. 16:13
Utolsó kötésár
18.450
Utolsó kötés
66
Kötés ideje
16:10:06
Törölt felhasználó2024. 08. 27. 15:44
Kb 2 hete az Orosz-Ukrán háború topikban egy videó mémre max egy nap alatt több mint 50-en mínuszt, és egy pluszt kaptam.
1-2 mínusz? Az semmi. 10 alatt mindenki csicska 😂😂😂 én már Danival meg Balinnal vagyok egy ligában 😂 Otp 4000? Azt azért nem. De ha lesz eladom a veséimet is és megy longba 🤣
Szerintem ez a mai kamatdöntés várható volt. EKB-FED kivár, még nem csökkentett, MNB-nek nem volt tere. Most egy 25 bp-s csökkentéssel előrébb lettek volna? nem. Az OTP-nek a magas kamatok ellenére is jó bevétele volt, akkor meg mi a probléma tárgya? semmi. Az irány észak, amíg a passzát szél jó fele viszi az OTP-t is. DAX 1%-ra az ATH-tól. 17000-ről feljött 18700-ig (talán ez egy kicsit figyelmeztető jel, hogy korrekció nélkül ennyit feljött, de még mindig zöldül, és amíg zöldül, úgy az OTP is zöldülhet. Nasdaq kicsit bénázik, S&P/Dow Jones ATH közelségben. Max annyi lehet gáz,h beáraznak minden csuda jót, és amikor ténylegesen oda kerülünk a FED kamatcsökkentés idejére, akkor meg előtte elkezdik szórni, "mondván" be volt árazva, keveset csökkentenek, nagyobbra számítottak. És azért jön pofáraesés. Na ezt nem tudja senki előre, csak tippelgeti, ahogy én is csak tippelgetem.
Hat szerintem ez nem fogja elvinni egyik iranyba se az arfolyamot. Jaow irta hogy nem gyengul a forint ezert rossz. Ezzel felig ertek egyet, gyengebb forint magasabb infla es a magas infla biztos rossz a papirnak. Igy is 395 nel vagyunk eurnal szoval eleg gyenge a forint igy is.
OTP részvényesek ide!