Miért, szerinted az OTP nagyobb, erősebb a Citibanknál? Ezt nem gondolod komolyan! Ez olyan mintha a Mészáros Lőrincet hasonlítanád össze a Warren Bufett-tal vagy a Bill Gates-sel! Könyörgöm!
Csak a fejletlen régiókban tud terjeszkedni, ahol nincs semmi, ott viszont le lehet nyomni az emberek torkán a sz@rt is jó drágán. Ügyesen csinálják! - Igen, de a fejletlen régióban SOKKAL NAGYOBB A KOCKÁZAT! Ezért nagyok az OTP kilengései: 11 ezer - 1200, 16 ezer- 8 ezer, 19 ezer - 7800. Várom a következő kilengést! Az nagy lesz!
2022 elején vásároltam be 10660-as átlaggal. Mai nappal a 70%-át eladtam 16700-on. Maradék 30%-al megvárom az esetleges 20000-et. Ha az egészet kiszedtem volna most, adózás után 48% profit, ami azért mégis csak több, mintha ebben a két évben állampapírban feküdt volna.
A short certik zárása általában ad egy löketet a rézvény árfolyamnak a KO előtt. Miután eléri a KO szintet leáll az emelkedés. A továbbiakban más erők lépnek működésbe. Ha van friss pénz - ahogyan Farkasfű is írta, Csányi, OTP srv, vagy külföldi vásárlások - akkor megy tovább, egyébként megáll, tötymörög, esik.
15600-nál nem vettem pénteken úgy bánom! Csak az a baj nagyon kezdő szintén mozgok de a megérzéseimre kellett volna hallgatni. De se baj ez egy vidám műsor! :)
Esnek a németek! Durvul a sztrájk, lassan leáll a közút, vasút, hajók közlekedése. Ennek nem lesz jó vége, óriási pénzek mentek az ukránoknak. A Lengyeleknél is áll a bál!!!
OTP részvényesek ide!