szerintem a kérdés esik e ki még valami a szekrénybő l,ha megúsztuk ennyivel nem indul el a dominó akkor szép lassan elül ,jövő héten fed kamatdöntés kiemelt figyelemmel
Én nem hiszem hogy emelkedne Maci, ez a bankpánik dolog eltart még egy ideig, míg leülepszik... Lehet hogy oldalazgat, meg "nem esik annyira", de hogy kilőjön... Valahogy nem tűnik most túl valószínűnek..
Nem az az alakzat alakult ki mint amit vátam, de túl nagy eltérés nincs benne. Rajzon feketével és sárgával, kékkel jelöltem. A többi pedig egy kis mese-mese-meskete némi történelmi ténnyel a hétfői várakozással együtt. https://invst.ly/-koq3 . Régóta írom, hogy semmi keresnivalónk nincs itt, bár belefér mindenféle TA-ba, fundába. Ha le akarták ide hozni, hát lehozták. Most már viszont nagyon keressük az alját amiről neki kellene futni a májusi gyj-nek. A bankpánik, meg az infláció-recesszió baljós várakozások persze belerondíthatnak, de az OTP-nak a jövő héttől meg kellene kezdenie az emelkedést. Föl az egekbe. Azt viszont nem hiszem, hogy egy kulfrit ne tennének bele az indulás után.
Üdv mindenkinek valaki az OTP-röl feltene havi grafikont a CCI és a MACD indikátorok feltüntetésével köszi. Mivel amiket én nézek egyiken vételen van másikon meg nincs.
OTP részvényesek ide!