A shortos bukott, mert 16.8k-ra ment le az árfolyam, de most már 17.3k. Tehát jórészt drágábban tudta visszavenni. Jó kérdés, hogy ki dob ki 100 milliót egy ilyen shortra.
De lehetett volna jobb is, mert 110-ről még 300 pontot esett, igaz ezek másodpercek voltak csak, de durva. :D Ráadásul a shortok többsége be volt állítva 200-as 300-as tartományokra. Sőt, még kicsi 400-nál is volt, szóval ki lehetett volna használni ezt a shortot jobban is, de nem panaszkodom, visszanyertem a mai long bukót és még jött is rá szépen pénz.
A csúcsról húzott Fibo szinteket masszívan bejárja...16.264-nél van a 0.5-ös Fibo max a Dec hatizárásnál jöhet, ha eljön a Covid para, de a benézést is 17 K alá előbb hozta mint vártam, szóval itt bármi megtörténhet...
Csak az a baj, hogy venni már nem volt időm 17K alatt. Valószínűleg az is jól járt rövid távon, aki 17K alatt bevásárolt. Gratula azoknak a gyors trédereknek is!
Na kis mínuszoló, látod 1-órával ezelőtt megírtam.
ma, 11:32
#1140513. -Hát 17000-nél van a trend alja,addig nem sérül az emelkedés. Szerintem elképzelhető.hogy addig lenéz.-
OTP részvényesek ide!