Igen, ez a Dax certizés addig móka és kacagás amíg jó irányban vagy. Ha mégse akkor ugye 3* szorzóval mozog ellened az Otp certihez képest. S a Dax gyakran mozog arra amerre nem kellene.
Gondolom az egyszeri tortenet paciensei is ugy voltak vele, hogyha nincs szemesz megteszi a kovacs is.., vegul is szajrol szajra ment a hire milyen jol operal a koszos kesevel, a szemesz meg gondolom latta a tehetseget benne es biztos adott a kezebe egy eles sziket,tanitotta orvostudomanyra...
Tudod Maci, hogy en nem mindig kereskedem a Te meglatasod szerint, de mindig elolvasom es megfontolom azokat, sokat tanultam toled es remelem meg fogok is...
Te nem vagy hule kovacs aki visszamegy az ullo melle, mert egy nala jobb azt mondta nem ugy kell csinalni a dolgokat, benned van tehetseg es tanulni vagyas es ez sikerre vezetett az utobbi par evben es eredmenyeket fog hozni a jovoben is!
Te csak irogasd le ide amiket gondolsz szepen, majd Pomper tanar ur kijavitja.., latod O sem tevedhetetlen..!
Mindenki a maga penzevel hozza meg a kereskedesi donteseit, semmilyen felelosseged nincs, ha valaki rad hallgatva bukik, ugyertem erkolcsileg sincs.., mindenki magaert vallal felelosseget, emiatt ne legyen lelkiismeretfurdalasod.., egyebkent meg a jo szemesz is csinalhat muhibat, hat meg a kovacs...
Jo tanulast, sikeres kereskedest, Dr. Bear!
-Ez stimel(igaz) minnél jobban bonyolítjuk,
csak magunkat zárjuk ki.
-Azt a magassságos eget,,,
Válaszd alábbi linken:CRUDE OIL Live Chart
....bal old. menüsoron.....
Commentekben Longra biztatnak...
(pedig én nem tudok englisül)
-Jó "spekát".... link
Múltkoriban olvastam Egy_kezdőtől, hogy folyamatosan figyelemmel kísérik a papír fundás környezetét és addig tartják amíg megéri tartani.
Magyarul nincs céláruk. Nekem sincs TA alapon.
Baromira nem érdekel meddig megy. Mindaddig amíg azt olvasom ki a rajzaimból, hogy föl, addig tartom. Ha pedig úgy látom jön egy nagyobb zutty (néhány száz píz) akkor meg eladom.
Néhány napos (5-10-15) hullámokat keresek és közben nem érdekel semmiféle jövőbeli érték meg várható hozam, meg megtérülési ráta és semmi más. Hasznot hoz a tréd? Akkor veszek valamilyen irányú certit.
Ja! és nem OTP-t... :) Ezt a papírt meghagyom a fundás befektetőknek. Kétezer forintos árfolyamnyereség/év? 150-200 forint osztalék/év? DAX-ban ez utóbbi a napi minimum. Néhány napos tréden megvan benne az 1k-s hozam. Úgyhogy én meg csak nevetek az otp-vel kereskedőkön. :)
Ez egy jó makró papír, érdemes a száguldásig tartani, addig meg nagyokat nevetni a " ta" ellemzők rajzain. Ta alapon 8000 a story vége, minden tényleg valós pénzel tőzsdéző féli, hogy több lesz az! Hasznos tőzsdézést!
Igen, de nem kitörésre tippelve, hanem a "szokásos" 40-50 pont begyűjtésére... hát megnyomtam egy "kicsivel"...
:D
... most jön a kérdés, hogy false vagy true lesz ... true esetén 6300(elsődleges), illetve 6500(másodlagos) környék jön ki nekem....
OTP részvényesek ide!