Annak ellenere hogy ma is volt celar csokkentes nem igazan allnak sorba a minősitők es a tobbi penzugyi szervezetek hogy ugyanezt megtegyek. Vagy még most számolnak.
Vagyis azt mondod ez mar be van árazva. Ha esetleg a pénzintezetek bizonyitani tudnák igazukat akkor az megint tolna az arfolyamon. Mondjuk a kormany szandekát elnézve mindent el fog követni hogy ne igy legyen. A forintositas szerintem nem lesz idén rendezve, barmennyire ezt kommunikaljak.
Igen, csak róla a beszéd újra el fog kezdődni ősztől. Bár, negatívan már hova mozgassa nagyon?, mozgott eleget június első napjaitól kezdve. Oti kiteregette a kártyáit. Persze, minden lehet még, résen kell lenni.
Szvsz a gyorsjelentés előtt fokozatosan beárazódtak már a devizás ügyek, elsőkörben mindenképp. Most egy kis szusszanás van. Szeptembertől leszünk okosabbak az újabb fejlemények tekintetében. Ukrán helyzetre jelenleg kb. immunis a világ. Emlékezzünk, tavasz körül már egy katonai bakancs kisebb dobbanásától is kilengett a piac. De, őszintén szólva én elsősorban a technikai képre koncentrálok, amíg nincs "világégés".
Véleményed szerint mi hajtja azokat akik ezen a szinten vásárolnak? Még mindig a gyorsjelentes hatása vagy a kinti hangulat? ukran helyzet egyenlore biztos nem, de a kesobbi targyalasok meg lehetnek pozitiv hatassal mint irtam elozoleg.
En mindig azt mondom ha javulna az ukran helyzet akkor az még tolna sokat az otin es a buxon. Mindenesetre szepen alakul az arfolyam egyenlőre. A heten jo lenne a 4150-es szintet elerni
Ahol most megállt (4087), többek között egy "klasszikus" csökkenő trendvonal tartja, amely 2013 május végétől kezdődött. Közben ott a vízszintes 4100-as tengely mint ellenállás. Közelben a 38,2-es fibó szint is. Ennek ellenére valóban 4200 k. lehet az első(?) felkör, amelyet a macd nagyon is támogat. Szerintem az említett ellenállásokból, ha intenzív erővel nem, de kioldalazhat felirányba. Mindez max. jövőhétig. Aztán kezdhet kiépíteni egy inverz jobb vállat. De ez messze van még..
OTP részvényesek ide!