tdod én úgy gondolom leegyszerűsítve és kicsit hétköznapian hogy ha vki nem dolgozik akkor én miért adjak neki segélyt? nem tdom nehéz itt okosnak lenni de tdod amikor a turista szezonba a tengerparton be akarsz menni a városba és közlik vele hogy ja csak óvatosan mert hétfőn zárva minden ..még pihi van ....utána kedd csak de. vannak nyitva. majd 2 nap egésznap a maradék szintén csak fél nap. szóval olyankor én is azt mdom dolgozzatok és ne hőbörögjetek. és verjétek a seggetek a földhöz hogy idáig így éltetek
de ez tulajdonképpen a tömeg miatt van...a sztrájkok megbénítják az egész országot...nem gondolom,h a miniszterelnök önszántából mondana le...rá van kényszerülve...
lehet hogy a tömeg nem így gondolkodik de a politikusok igen....sztem. és igen én is azt mdom talán dolgozni kéne egy kicsit többet. mdom én most vtam nem szakadtak meg.
nem gondolom,h ekkora tömeg így gondolkodna...a helyzet az,h csak magukat nézik...csak azt,h 500ezer Ft helyett most 400ezret fognak keresni...miért fizetné az Eu vagy bárki az ő irreálisan magas(helyzetükhöz képest)fizetésüket??
de valamilyen szinten sakkban tják tartani az eu-t hiszen nem kevés pénz befektetés van ott más eu országokból. és sztem vhogy úgy vannak vele :ok mi csődbe megyünk de ti se ússzátok meg szárazon. ez kicsit olyan dögöljön meg a szomszéd lova is nézőpont
amúgy teljesen jogos amit mondasz...én csak azt mondom más szemmel is lehet nézni világot...büntetést....nem inkább golyót:) érdemelnének a politikusok nálunk is...de az élet igazságtalan...
OTP részvényesek ide!