Sokminden múlik a következő napokon, heteken.
Kövezzetek meg, de szerintem a magyar és a német gazdaság is jó irányban halad, komoly potenciál van mindkettőben.
Sajnos amíg Amerika sz*r*kodik, addig viszont esély sincs arra, hogy a részvénypiacok érdemben élénküljenek. Ha onnan érkeznének jobb hírek, lehet hogy a sokat emlgetett 6600-7200-as oti árfolyamok is kilépnének az álom kategóriájából.
nyugi, venni kell és eladni jövő héten...nem kell a pánik, az én kezemből még nem csavarták ki
Törölt felhasználó2011. 06. 10. 16:18
16:10-es hír! amikor nem tdnak semmit ...jönnek a görögök ! miért tegnap jobb volt a helyzet kint? mi történt 1 nap alatt? most vtam kint..éknek mint marci hevesen. sz....nak az egészbe!
lehet, hogy ez segít:
"Enyhe csökkenést láthattunk tegnap, de a charton nyilvánvalóan látszik, hogy még mindig nem kaptunk tényleges változást. Az elmúlt hetekben kialakult sáv alsó támasz vonalát tesztelte az árfolyam, amit egyelőre nem tudott letörni. Két nappal ezelőtt a felső sáv tesztelését láthattuk, tehát az ismételt fordulás lehetősége nyitott. 5892 letörése 5692 teszteléséhez vezethet."
OTP részvényesek ide!