Nos én is olvastam,de akkor lehet rosszul értelmeztem...szóval tartani kell zárásig...csak 2.án adhatom...
Mit gondolsz benne van még egy fel menet a nyári uborkaszezon előtt? Az osztalék bekavarhat az irányba?
Törölt felhasználó2011. 05. 27. 10:43
Megjelent a két darabos barátunk.Már kezdtem hiányolni.
te ilyenkor eladnád kötési díj veszteséggel, vagy megváros a kistoppolódást. 6018-on van nekem, amikor nullára jövök ki a mai vételből, most már veszteség. én elég gyengekezűnek tartom magam, lehet kidobom, mielőtt beesik jobban.
Karte. Mit gondolsz a jövő heti osztaléknapig feltornázzák,majd utána beöntik /mint a telkomot/ ,vagy leverik az árat?
Az osztalék a napi ártól függ,vagy mindegy az ár marad az a 75ft körüli összeg?
komolyan. be vagyok ragadva és már nem merek venni nagyon, hogy nyárra nehogy nagy összeggel be legyek ragadva. most megpróbáltam, erre meg nem indul el, ahogy szeretném.
nem számolok ilyeneket, még van kp, de persze azt nem tervezem elkölteni ezen a szinten.
nem olyan sok, de nem is kevés nekem a 167 db, de miután be vagyok ragadva kénytelen vagyok az átlagomat csökkenteni.
Most már annyira óvatos vagyok a vétellel, hogy az 5700-es beszállóba nem mertem belelépni.:(((
OTP részvényesek ide!