És ez még fizetést kap.
"Ma sem várható fellélegzés a részvénypiacokon, a komor hangulat közepette idehaza is folytatódhat a lejtmenet. Az egész nap csúnya lesz, az esés zárásig kitarthat - véli Fernandez Yuri, a Hamilton üzletkötője."
aki erre a PITIÁNER DUBAI-os HIRRE, azt gondolta majd 100 pontot esik az amerikai tőzsde, az nagyon el volt tájolva a TA-tól és hatalmasat tévedett (és a hír is csak egy mondvacsinált 0 volt semmi több)
rossz hírekből több tucat volt eddig is és nem érdekelte a hambikat, Dubai meg egy f@s hely
Törölt felhasználó2009. 11. 27. 16:42
Egon mára:
""Napos:
Az 50 napos átlag réssel, nagy forgalommal tört le. Lent csak az 5000 állíthatja meg az esést. (4950). Ez a szint a kialakult duplacsúcs nyakvonala, pár napig támaszthatja, majd ezt követően ennek az elesését is várhatjuk. A célár 4600 körül
A tegnap hagyott rés, ill. az 50 napos átlag már erős ellenállás.
"Hiába az erőlködés Amerikában az árfolyamok magasan tartására, úgy vélem, nem fogják kibírni esés nélkül az év végét" - íme :) Ma még komoly küzdelem várható az Usa-ban a novemberi kedvező zárásért, ez nálunk is meg fogja akasztani a megindult esést. Aztán decemberben már nem lesz kímélet.""
mivel ázsia biztos hogy kicsit korrigál felfelé, itt enyhe plusz utána meg elválik. Ez sztem az esés korrekciója volt. (van még beragadt longom úgy mondom)
a mai nap volt a világ LEGKÖNNYEBB napja... annyira adott volt az emelkedés, hogy mindenki tudhatta akinek van egy csöpp esze, de ennyi elég én már reggel 100X mondtam az emelkedést Tutira
OTP részvényesek ide!